Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Λουτσέσκου έριξε την πίεση στην ΑΕΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει της Κυριακάτικης (2/4) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 2η αγωνιστική των Play Off της Super League.

O προπονητής του Δικεφάλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVΑ, στο πλαίσιο του αυριανού (2/4) ντέρμπι.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διακοπή αλλά και στην απουσία του από τον πάγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία καλή διακοπή για εμάς. Ήρθε σε ένα σημείο που είχαμε πιεστεί αρκετά με το πρόγραμμα και τους συνεχόμενους αγώνες, όποτε ήταν κάτι που μας βοήθησε αρκετά. Είχαμε επίσης ένα καλό φιλικό παιχνίδι, θέλοντας  να δώσουμε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι εκείνο το σημείο αρκετά λεπτά συμμετοχής και επίσης σε όσους αγωνίζονται δεν θέλαμε να δώσουμε ένα κενό δύο εβδομάδων αποχής από την αγωνιστική δράση».

«Πιστεύω πως είναι μία διακοπή που ήταν καλή για εμάς αλλά θα φανεί περισσότερο αν μας έκανε καλό ή όχι στα επόμενα παιχνίδια, τα οποία έρχονται. Αν μας ευνόησε δηλαδή ή όχι».

Αν έχει αλλάξει κάτι στην λειτουργεία του σχεδιασμού:

«Νομίζω πως δεν αλλάζουν πολλά πράγματα, το γεγονός ότι παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στην διακοπή, μας δημιούργησε ένα παρόμοιο πρόγραμμα με αγωνιστική δράση και σε κάθε περίπτωση αν ρωτήσουμε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στον κόσμο, προτιμάει να αγωνίζεται από το να κάνει προπόνηση. Οπότε έχουμε αυτή την κατάσταση, έχουμε κάνει έναν μακρινό δρόμο μέχρι σήμερα, έχουμε βελτιώσει πολύ τις σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Είναι ένα κομμάτι της σεζόν που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία για τους αγώνες που έρχονται».

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Δεν θα περιμένουμε πολύ διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό πριν λίγες βδομάδες μας ξέρει κ την ξέρουμε θα κριθεί στο ψυχολογικό κομμάτι το παιχνίδι. Η πίεση είναι στην ΑΕΚ. Αυτή βρισκόταν για κάποια στιγμή στην κορυφή εμείς ερχόμαστε με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, αυτοί έχουν περισσότερα να χάσουν από εμάς.»

Για την απουσία του από τον πάγκο εξαιτίας της τιμωρίας του τόνισε:

«Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου πρέπει να την αντιμετωπίσουμε οι συνεργάτες μου ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

 


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ και το Euro 2024

Τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν και τυπικά και πλέον έχουν γίνει γνωστές και οι 24 Εθνικές που θα...

Στην ίδια κατηγορία