Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Λουτσέσκου δεν συνηθίζει να φεύγει σε δύσκολες στιγμές»

Δημοφιλή

O Ρουμάνος δημοσιογράφος, Ραζβάν Παναϊντέσκου, που συνδέεται και με προσωπική φιλία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για το μέλλον του προπονητή του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Και εγώ διάβασα ένα άρθρο σε ορισμένα μέσα στην Ρουμανία. Όμως πρόκειται για άρθρα και προσωπικές γνώμες όσων τα γράφουν. Ο Λουτσέσκου έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, δεν συνηθίζει να φεύγει σε δύσκολες στιγμές. Από την πλευρά μου, πιστεύω ότι έχει ένα πιο ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ειδικά μετά από αυτή την σεζόν. Εκτιμά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη σεζόν του στην Ξάνθη, τον χειμώνα δεν ήταν μία καλή περίοδος για αυτόν. Τότε ο Λουτσέσκου έλαβε μία τρελή προσφορά από την Αλ Χιλάλ. Όμως δεν πήγε, δεν ήθελε να αφήσει την Ξάνθη στα δύσκολα. Και πήγε πολύ καλά στον δεύτερο γύρο με την Ξάνθη. Και φέτος και πέρυσι είχε την ίδια επιδίωξη με αυτή που είχε στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος για τον Δικέφαλο με πολλές αλλαγές. Ήρθαν νέοι παίκτες. Μία επιτυχία στο Κύπελλο θα μπορούσε να κρύψει τις αδυναμίες της ομάδας. Ασφαλώς και είναι πολύ δύσκολο για αυτόν το γεγονός ότι δεν κατάκτησε κάποιον τίτλο τα τελευταία δύο χρόνια. Όμως έχει μεγάλο κίνητρο για την νέα σεζόν, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία