Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Λεβαδειακός του πάει

Δημοφιλή

Η Super League όπως συνηθίζει ετοίμασε την προαναγγελία του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και σε αυτή υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος:

«Αυτή θα είναι η 19η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να έχει επικρατήσει στις έξι, τον ΠΑΟΚ στις επτά και πέντε από τις κόντρες τους να έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Η πρώτη τους αναμέτρηση σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League ήταν στις 4 Οκτωβρίου 1987 και τελείωσε με το εντυπωσιακό 4-2 υπέρ του Λεβαδειακού.

Ο Τάκης Λεμονής είχε σημειώσει δύο γκολ σε εκείνο το παιχνίδι, με τα άλλα γκολ να έρχονται από τον Δήμο Κάβουρα και τον Αντώνη Κασδοβασίλη. Για τον ΠΑΟΚ δίχτυα βρήκαν οι Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Αριστείδης Καρασαββίδης.

Η ομάδα της Βοιωτίας διατήρησε το αήττητο της στα πρώτα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ και είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες πριν η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικρατήσει για πρώτη φορά εκεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Αντώνη Γιουκούδη στις 12 Μαρτίου 1995.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά έχει διατηρήσει ένα αήττητο σερί στα πέντε τελευταία διαδοχικά εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό, όπου μετρά τρεις νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες.

Ο Λεβαδειακός έχει έξι διαφορετικά σκορ στις νίκες του επί του ΠΑΟΚ, ενώ ο Δικέφαλος επικράτησε τρεις φορές με 0-1, δύο με 1-2 και από μια με 0-3 και 0-2.

Δύο μόλις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό έχουν ολοκληρωθεί χωρίς να σημειωθεί γκολ. Αυτά είναι τα δύο από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

Εκτός από τον Τάκη Λεμονή που έχει σημειώσει δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση, υπάρχουν και τα δύο από τον Κλάους Αθανασιάδη στις 22 Απριλίου 2012, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 4-3.

Ο Λεβαδειακός έχει μόλις ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία που υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου ο Ζησόπουλος είχε μειώσει το σκορ έπειτα από τα γκολ των Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ.

18 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

6 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 23-25».


Τελευταία νέα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή»

Λίγο πριν την αναμέτρηση στην Λαμία, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα, υπενθυμίζοντας στον κόσμο που θα...

Στην ίδια κατηγορία