Ο Λεβαδειακός αποτέλεσε αναμφίβολα την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος (και του κυπέλλου), έστω κι αν στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζει μια-μάλλον φυσιολογική-κάμψη στην απόδοσή του με συνακόλουθα και τα αρνητικά αποτελέσματα.,
H ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άρχισε να παίρνει την κατιούσα από τις αρχές Φεβρουαρίου. Ηταν το διάστημα, που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στα ημιτελικά του κυπέλλου, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Μεταξύ των δύο ημιτελικών ήταν κι η εκτός έδρας ήττα (3-2) από την ομάδα του Ηρακλείου για το πρωτάθλημα. Και ναι μεν απέσπασε στη συνέχεια 0-0 από τον Ολυμπιακό, ακολούθησαν ωστόσο τρεις σερί ήττες, οι δύο στην πρωτεύουσα από ΑΕΚ (4-0) και Κηφισιά (1-0) και η πιο πρόσφατη-από τον Παναθηναϊκό (1-4)-στη Λιβαδειά.
Ακόμη κι έτσι, πάντως, το γεγονός ότι θα τερματίσει στην 5η θέση και θα συμμετάσχει στα πλέι οφ 5-8 διεκδικώντας έξοδο στο Κόνφερενς Λιγκ, συνιστά σημαντική επιτυχία για την ομάδα της Βοιωτίας.




