Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λάμπρου κι οι άλλοι

Δημοφιλή

Η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β΄ περιόρισε αισθητά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, τον αριθμό των παικτών, που αγωνίστηκαν ως δανεικοί την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε.

Εξι, όλοι κι όλοι, ήταν φέτος οι δανεικοί του Δικεφάλου. Απ’ αυτούς, οι τρεις (Λάμπρου, Νινούα, Λογαράς) ήταν σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, οι δύο (Βρακάς, Κορέλας) σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και ένας (Κωνσταντέλιας) είχε την εμπειρία του εξωτερικού.

Για τον Λάζαρο Λάμπρου o OΦΗ αποτέλεσε τον τέταρτο «δανεικό» σταθμό στην καριέρα του, από τότε (4 Ιανουαρίου 2017) που ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τον Ηρακλή (προηγήθηκαν οι δανεισμοί σε Πανιώνιο, Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν βασικός με την ομάδα του Ηρακλείου (31 συμμετοχές, οι 27 στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας), ολοκληρώνοντας τη σεζόν με πέντε γκολ και μία ασίστ. Το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται σ’ ένα χρόνο κι ο ίδιος ελπίζει ότι η τρίτη προσπάθειά του να καθιερωθεί στην ομάδα του Δικεφάλου θα είναι και η τυχερή (ήταν μέλος του ρόστερ την προπέρσινη σεζόν, όπως και στο δεύτερο μισό της αντίστοιχης περσινής).

Ο ΝΙΝΟΥΑ ΤΩΝ… ΠΕΝΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Χαμένη χρονιά ήταν η φετινή για τον Νίκα Νινούα. Ο 22χρονος κεντρικός χαφ είχε παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι στην Ανόρθωση. Παρά την παρουσία του συμπατριώτη του, Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της κυπριακής ομάδας, ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής συμμετείχε μόλις σε τρεις αγώνες, με αποτέλεσμα το Δεκέμβριο ν΄ αναζητηθεί μια διέξοδος στην καριέρα του. Μόνο που τα πράγματα δεν πήγαν καλά για αυτόν ούτε στη Λαμία, με την οποία μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές. Ο Νινούα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ για άλλα δύο χρόνια.

Ο τρίτος παίκτης, που βρέθηκε δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ήταν ο Παύλος Λογαράς. Γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα, Παναγιώτη Λογαρά (έκανε καριέρα στην Α΄ εθνική αγωνιζόμενος σε Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΟΦΗ), μέτρησε τέσσερις συμμετοχές με το Βόλο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από το Τυχερό Εβρου, ανήκει στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΣ

Τον περασμένο Ιανουάριο κρίθηκε καλύτερο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και στη βελγική Εουπεν, από τη στιγμή που δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες συμμετοχής από τον Λουτσέσκου. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός (ανήκει στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2026) μέτρησε οχτώ ολιγόλεπτες συμμετοχές με την Εουπεν, όλες ως αλλαγή.

Οσο για τον Γιώργο Βρακά, συνεισέφερε στην άνοδο του Λεβαδειακού στη μεγάλη κατηγορία. Ο 21χρονος επιτελικός μέσος κατέγραψε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε συνολικά 29 συμμετοχές (δέκα στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας) στη Σούπερ Λιγκ 2. Το συμβόλαιό του με το Δικέφαλο ολοκληρώνεται σ’ ένα χρόνο.

Τέλος, ο 22χρονος κεντρικός χαφ Κώστας Κορέλας, απόκτημα πριν τέσσερα χρόνια από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έπαιξε σε 20 ματς (ένα γκολ) με την ΑΕ Καραϊσκάκη (έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία