Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κρμέντσικ μίλησε για ΠΑΟΚ-EURO

Δημοφιλή

Για το επερχόμενο EURO την αισιοδοξία του για μια πιθανή κλήση αλλά και την εξάμηνη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Μάικλ Κρμέντσικ στην εκπομπή του ANT1 για την επερχόμενη διοργάνωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για μια πιθανή κλήση στο EURO:

«Θέλω να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ κόντρα σε αυτές τις σπουδαίες ομάδες. Κάνω τα πάντα για να πείσω τον κύριο Σλίχαβι να είμαι εκεί με την Εθνική ομάδα. Μου είχε πει να συνεχίσω να προσπαθώ κι αυτό έκανα.

Στην αρχή λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρω. Τώρα εγώ το πιστεύω πολύ, θα τα καταφέρω».

Για τις πιθανότητες της Τσεχίας στη διοργάνωση:

«Η Τσεχία θα το κατακτήσει. Νομίζω ότι η Τσεχία μπορεί να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και στη συνέχεια όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Πιστεύω ότι θα βρω θέση στην αποστολή και νομίζω ότι ο προπονητής με περιμένει και ξέρει τι μπορεί να πάρει από μένα».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι για μένα είναι μια εξαιρετική εμπειρία αυτό που συμβαίνει. Είχα ένα εξαιρετικό μισό χρόνο εδώ και νομίζω πως η ομάδα με βοήθησε αλλά στο χρόνο που αγωνίστηκα έδωσα και εγώ πραγματικά πολλά. Είναι κρίμα που δεν υπήρχαν φέτος οπαδοί στο γήπεδο. Θα ήταν όλα καλύτερα για μένα αν υπήρχαν αλλά επίσης νομίζω ότι μέχρι στιγμής είχα συμμετοχή σε μια πολύ καλή δουλειά εδώ. Αν πάρουμε και το Κύπελλο όλα θα είναι καλά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι Νιγηριανοί υπολογίζουν τον Έκονγκ για τον Ιούνη!

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Γουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ για τον τραυματισμό του, και τον τρόπο που αυτός ήρθε, αλλά και...

Στην ίδια κατηγορία