Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κρέσπο επέστρεψε, ο Μιτρίτσα όχι

Δημοφιλή

Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία αυτή τη φορά ήταν υπό το φως των προβολέων, καθώς έπρεπε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να επιστρέψουν και οι τελευταίοι διεθνείς. Τ’ αποδυτήρια γέμισαν κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε τη δυνατότητα να δουλέψει (σχεδόν) με όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στη λίστα των απόντων υπάρχει το όνομα του Αλεξάντρου Μιτρίτσα , ο οποίος είναι θετικός στον Covid19 και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Οι υπόλοιποι γύρισαν δίχως προβλήματα τραυματισμών και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.04) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στους παίκτες που είναι πλέον διαθέσιμοι προστέθηκε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δίχως ενοχλήσεις. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (31.03) ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και την ανάπτυξη της κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο κομμάτι της προπόνησης οι αμυντικοί δούλεψαν ξεχωριστά στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση.

Την Παρασκευή (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο Open TV.

Προηγούμενο άρθρο«Πέταξε» για τον τελικό!
Επόμενο άρθροΕτοιμοι να το σηκώσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία