Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Καρυπίδης αισιοδοξεί για αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Αρης

Δημοφιλή

Την ώρα που ο Θεόδωρος Καρυπίδης παρουσιάστηκε εσχάτως λαλίστατος για τους Τάκη Μπαλτάκο, Στιβ Μπένετ και τη φιλία που τον συνδέει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την ίδια στιγμή ο μεγαλομέτοχος του Άρη κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ατζέντα των επαφών που είχε στο πρόσφατο πολυήμερο ταξίδι που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το «μενού» της επίσκεψης στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τη στήλη να… σκαλίζει την υπόθεση και να αποκαλύπτει προ ημερών, πως ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» έκανε συναντήσεις με επιχειρηματικό γκρουπ που εξέφρασε σοβαρό ενδιαφέρον για το μπάσιμο στην ΠΑΕ Άρης.

Όπως σημειώναμε στο σχετικό ρεπορτάζ, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κρατούν τους τελευταίους μήνες κι εκτός από την μεγαλούπολη των ΗΠΑ, έχουν υπάρξει επαφές και στο Λονδίνο.

Σε πρώτο χρόνο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η προοπτική της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου και της διατήρησης του μάνατζμεντ από πλευράς Καρυπίδη.

Προϊόντος του χρόνου το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και οι συζητήσεις που διεξάγονται πλέον, αφορούν αποκλειστικά την εξ ολοκλήρου παραχώρηση του συλλόγου στους ξένους επενδυτές, οι οποίοι θα αναλάβουν το απόλυτο κουμάντο από την στιγμή που υπάρξει deal.

Σύμφωνα τώρα με νεότερες πληροφορίες, ο Καρυπίδης εκφράζει την αισιοδοξία του σε άτομα που κινούνται στο άκρως στενό περιβάλλον του πως μέχρι το τέλος του Απριλίου η υπόθεση θα έχει κλείσει θετικά και η ΠΑΕ Άρης θα αλλάξει σελίδα.

Την ίδια στιγμή αυτό που φαίνεται πως παραμένει ανοιχτό είναι κατά πόσον ο ίδιος θα έχει ή όχι ρόλο στην ΠΑΕ την επόμενη μέρα και με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Για να δούμε, τι θα δούμε.


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ και Μεϊτέ: Τα δεδομένα και το μέλλον

Το πρώτο δεδομένο της υπόθεσης αυτής έχει να κάνει με το ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει πολλά χαφ και έχει...

Στην ίδια κατηγορία