Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022

Ο Ιβάν για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Δημοφιλή

Τρεις είναι οι δεσμευτικές προσφορές για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΗΓ. Η προθεσμία εξέπνευσε χωρίς να δοθεί παράταση ή αναβολή όπως συνέβη με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλα μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για αλλαγή σελίδας στην πύλη της χώρας προς την Ευρώπη.

Από τα εφτά υποψήφια επενδυτικά σχήματα που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, δεσμευτικές προσφορές υπέβαλαν οι τρεις. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η ΟΛΘ Α.Ε. του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, τρεις (3) δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής σε ποσοστό 67% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.» (Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.).

Δεσμευτικές προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):
1. ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
2. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A. – MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
3. ΟΛΘ Α.Ε.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής δεσμευτικών προσφορών θα εκκινήσει άμεσα. Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας, του αλιευτικού καταφυγίου Πλαταριάς και του καταφυγίου σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα».

Τελευταία νέα

Έριξε εξάρα ο ΠΑΟΚ Β

Το πρώτο του φιλικό... ξεμούδιασμα, μετά το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του στον Βώλακα, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα της Κυριακής...

Στην ίδια κατηγορία