Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O Ιβάν έστειλε μήνυμα για Νέα Τούμπα και προπονητικό

Δημοφιλή

Αποφασισμένος να μιλήσει για όλα εμφανίστηκε στην ευρεία τηλεδιάσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης, και αυτό δεν αφορούσε μόνο τα ζητήματα που άπτονται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι θα καλύψει και φέτος το έλλειμα που θα προκύψει, ενώ μίλησε και για τα μεγάλα πρότζεκτ του νέου γηπέδου και του προπονητικού κέντρου.

Πιο συγκεκριμένα είπε: 

« Στην πιο δύσκολη χρονιά παγκοσμίως, το φετινό έλλειμα είναι μεγάλο και θα εγγυηθώ εγώ την κάλυψή του. Αυτό, για να αντιλαμβάνεται ο καθένας, ότι όλες οι αστοχίες, καταλήγουν εκεί και καλύπτονται πάντα από εμένα. Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την δημιουργία εσόδων για την ομάδα, από τις δραστηριότητες που επιφέρουν έσοδα και χρειάζεται τεράστια βελτίωση.

Στην πιο δύσκολη συγκυρία, εγώ θα είμαι εκεί στηρίζοντας όχι μόνο την ομάδα, αλλά ξεκινώντας ιστορικά έργα, όπως το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο. Και θέλω μαζί μου ανθρώπους που δεν βλέπουν μόνο προβλήματα, αλλά και τις λύσεις τους.

Πλησιάζουμε τα γενέθλια του ενός αιώνα ζωής του ΠΑΟΚ και από τώρα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως θα φτάσουμε εκεί και με ποιούς θα φτάσουμε εκεί».


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία