Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Ο Ιβάν διέλυσε τις φήμες

Δημοφιλή

Βιντεοκλήση με τους εργαζόμενους του OPEN είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτης του «Ανοιχτού Καναλιού», Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος απέναντι στις κακόβουλες φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης φανερά ενοχλημένος έκανε ξεκάθαρο σε όλους πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται στα δικά του χέρια.

Αναφερόμενος, στον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. «Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται και άλλες επικοινωνίες του κ. Σαββίδη με τους εργαζόμενους του σταθμού.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε στους εργαζόμενους του σταθμού για την υγεία του και σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

Τα σενάρια κυκλοφορούν κάποιοι που τον πολεμούν με όλους τους τρόπους. Χρησιμοποίησε, μάλιστα, μια παλιά ρώσικη παροιμία για να διαψεύσει με χιούμορ όσους διακινούν τις φήμες. «Θα φροντίσω να μην κρυολογήσω στην κηδεία τους», είπε χαμογελώντας.

Εξήγησε, πάντως, τον λόγο για τον οποίο δεν έχει δημόσιες εμφανίσεις την περίοδο της πανδημίας:

«Έχω κάνει τρία εμβόλια, αλλά ο οργανισμός μου δεν έχει αναπτύξει αντισώματα. Άρα, πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον συγχρωτισμό μου με άλλους ανθρώπους. Δεν υπάρχει λόγος να θέσω σε κίνδυνο τη δική μου υγεία και των άλλων, από τη στιγμή που όλα μπορούν να γίνουν μέσω βιντεοκλήσης. Δουλεύω 16-18 ώρες την ημέρα».

Ο Σαββίδης μίλησε φυσικά και για το «Ανοιχτό Κανάλι» για το οποίο ακούστηκαν επίσης φήμες πώλησής του και ξεκαθάρισε πως θα ήταν τρελός να κάνει κάτι τέτοιο, αφού η επένδυση που έχει κάνει είναι πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή κάτι τέτοιο και, βέβαια, δεν έκανε ποτέ τέτοια διαπραγμάτευση. «Θα χτίσουμε πάνω στην επιτυχία του τελευταίου διαστήματος. Θα ήμουν τρελός αν άφηνα έτσι μία επένδυση που έχει ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ», είπε.

Τελευταία νέα

Ένα βήμα από το «Old Trafford» (pic)

Μετά από τις Μπρέντφορντ και Τότεναμ, ο Κρίστιαν Έρικσεν ετοιμάζεται για τον τρίτο διαφορετικό σταθμό στην καριέρα του στην...

Στην ίδια κατηγορία