Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O Iταλός έχει… παρελθόν

Δημοφιλή

Όταν στις 25 Αυγούστου 2020 ο Ντανιέλε Ντοβέρι έμπαινε στην Τούμπα για να διευθύνει τη νοκ άουτ αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας (3-1, χαμένο πέναλτι για τον Ακπομ) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα δεν θα είχε φανταστεί ότι πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν θα έπαιρνε και πάλι το αεροπλάνο από τη Ρώμη για να ταξιδεύσει στη Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Ο 43χρονος Ιταλός διαιτητής από τη Β’ κατηγορία της UEFA ορίστηκε στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το βράδυ (19.00) της Μεγάλης Πέμπτης.

Το όνομά του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ δεν ήταν, έτσι κι αλλιώς, άγνωστο, αφού είχε διευθύνει και το εκτός έδρας ματς με τον Αρη (1-2) για τη σεζόν 2018-19. Σ’ εκείνο το παιχνίδι είχε καταλογίσει και δύο πέναλτι: πρώτα ο Πρίγιοβιτς είχε νικήσει τον Κουέστα και στην εξέλιξη του αγώνα ο Πασχαλάκης είχε αποκρούσει την εκτέλεση του Γιουνές.

Στο φετινό Καμπιονάτο ο Ντοβέρι έχει διευθύνει συνολικά 16 παιχνίδια, με πιο πρόσφατο το ντέρμπι της 18ης Απριλίου μεταξύ της Νάπολι και της Ιντερ (1-1). Σ΄ αυτά τα 16 παιχνίδια έχει δείξει 65 κίτρινες κάρτες (κατά μέσο όρο τέσσερις ανά ματς), ενώ έχει καταλογίσει και πέντε πέναλτι.

Βοηθοί επόπτες στη ρεβάνς της Τούμπας θα είναι οι συμπατριώτες του Μάουρο Βιβέντζι και Αλεσάντρο Λοτσιτσέρο, 4ος διαιτητής ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), διαιτητής VAR o επίσης Ιταλός Πιέρο Τζιακομέλι με βοηθό τον Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «Plan B» της Λίβερπουλ αν δεν προχωρήσει του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Ρούμπεν Αμορίμ φαίνεται πως έχει μπει στο... στόχαστρο των μεγάλων αγγλικών ομάδων, καθώς και η Λίβερπουλ φέρεται να...

Στην ίδια κατηγορία