Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

O γρίφος με τους φορ

Δημοφιλή

Πολλές οι εκκρεμότητες, που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ενόψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Η σημαντικότερη, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει να κάνει με τη θέση του φορ, όπου η κατάσταση δείχνει να είναι μάλλον… μπερδεμένη.

Βασικός φέτος στο σχεδιασμό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ειδικά μετά την αποχώρηση του Κάρολ Σφιντέρσκι, είναι ο Τσούμπα Ακπομ. Ο Αντόνιο Τσόλακ, που επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο από το δανεισμό του στη Μάλμε, είναι ο αναπληρωματικός φορ, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα, που στάθηκε πολύ άτυχος με το σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν, αναμένεται να επιστρέψει το επόμενο διάστημα σε δράση. Οσο για τον Γιώργο Κούτσια, που μοιραία είναι ο τελευταίος στην… ιεραρχία των φορ, εμπλουτίζει τις εμπειρίες του μέσω των συμμετοχών με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το τι ακριβώς θα συμβεί του χρόνου, ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να το προδικάσει. Υπάρχουν, βέβαια, κάποια δεδομένα από τώρα. Όπως, παραδείγματος χάρη, ότι με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ο Ακπομ δεν θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά θα (ξανα)γίνει παίκτης της Μίντλεσμπρο, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη μια χρονιά. Η αγγλική ομάδα ελπίζει σε μια θέση στα πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά, ό,τι κι αν συμβεί, δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Νιγηριανής καταγωγής επιθετικό ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο Λουτσέσκου θα τον ήθελε κοντά του, μόνο που κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξουν άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που θα ενδιαφερθούν για τον 26χρονο φορ και, κυρίως, αν θα έχουν να παρουσιάσουν καλύτερες οικονομικές προσφορές προς τον παίκτη και, φυσικά, προς τη Μίντλεσμπρο.

Το βέβαιο είναι ότι η νέα σεζόν δεν μπορεί να βρει στον ΠΑΟΚ και τον Ακπομ, και τον Τσόλακ και τον Ολιβέιρα, αφού κανείς από αυτούς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το ρόλο του τρίτου φορ στην ομάδα, πόσο μάλλον όταν σε κάθε παιχνίδι θα παίζει (στο αρχικό σχήμα) μόνο ένας.

Κάπου εδώ αρχίζουν οι υποθέσεις. Αν ο ΠΑΟΚ τα βρει με Ακπομ και Μίντλεσμπρο, τότε θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για τον Τσόλακ. Και λέμε για τον Κροάτη, γιατί ασφαλώς θα είναι πιο εύκολο να παραχωρηθεί (είτε με μεταγραφή, είτε με νέο δανεισμό) σε σχέση με τον Πορτογάλο, που θα προέρχεται από μια, ουσιαστικά, «άδεια» χρονιά (αν κι εδώ θα πρέπει να περιμένουμε τα δείγματα γραφής του Ολιβέιρα σε όποια παιχνίδια προλάβει να συμμετάσχει μέχρι το Μάιο).

Και μέσα σ’ όλα υπάρχει κι ο Κούτσιας, ο οποίος θα περιμένει να έχει πιο ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Ηλίας Μίχος

Την ενοχή του Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, αποφάσισε το Μικτό...

Στην ίδια κατηγορία