Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο… γκολκίπερ Σβαμπ

Δημοφιλή

Σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, ο Στέφαν Σβαμπ αναφέρθηκε στην ξεχωριστή εμπειρία, που βίωσε στο παιχνίδι με τη Λαμία.

«Στο 80ο λεπτό, ο προπονητής μας έκανε την πέμπτη αλλαγή, οπότε οι αλλαγές εξαντλήθηκαν. Σε μια από τις τελευταίες ενέργειες του αγώνα, ο τερματοφύλακάς μας συγκρούστηκε με αντίπαλο παίκτη. Έχασε τις αισθήσεις του και έπαθε διάσειση στο τέλος του αγώνα. Μετά κοίταξα την ομάδα και είπα τι κάνουμε στην πραγματικότητα τώρα;», αναφέρει αρχικά ο Σβαμπ για τα όσα έγιναν στις καθυστερήσεις του ματς.

«Δεν μπορούσαμε να βάλουμε κεντρικό αμυντικό γιατί τότε αμυνόμασταν. Έτσι δεν είχαμε πολλές άλλες επιλογές από το να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του τερματοφύλακα, κάτι που έκανα και τότε», συνεχίζει ο Αυστριακός χαφ του Δικεφάλου.

“Δεν έγινε πραγματικά τίποτα συναρπαστικό μετά από αυτό. Υπήρχε μια κόκκινη κάρτα στον χρόνο τραυματισμών, συνολικά 15 λεπτά – που κράτησε. Μπόρεσα ακόμη και να ζεσταθώ λίγο ως τερματοφύλακας. Στο τέλος του αγώνα είχε ένα φάουλ, έφερα τη μπάλα μέσα στο γήπεδο, έπρεπε να παίξουμε για λίγο ακόμα, μετά ο διαιτητής σφύριξε. Αλλά θα ήμουν χαρούμενος αν είχα πάρει μια μπάλα για να κρατήσω ή μια σέντρα του αντιπάλου. Αλλά φυσικά είναι μια ωραία ιστορία, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες εκτός γηπέδου που έχουν παίξει στο γκολ σε ένα επαγγελματικό παιχνίδι», τονίζει χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως του άρεσε ο νέος ρόλος του.

«Ακούγεται πολύ καλό, αλλά δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο, όταν δεν έχεις πλέον αλλαγή, βάζεις τον εαυτό σου. Έπαιξα μερικά παιχνίδια στο τέρμα όταν ήμουν μικρός, αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, στην U10 ή U12. Αλλά νομίζω ότι μπορώ να χειριστώ πολύ καλά τα χέρια μου, επειδή παίζω beach volley και χάντμπολ με τον αδερφό μου. Αυτή είναι στην πραγματικότητα όλη η ιστορία πίσω από αυτό. Αλλά και εδώ στην Ελλάδα το έχουν αναπαράγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».


Τελευταία νέα

Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα!

Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 98 χρόνια το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία