Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Γκαγκάτσης τους είχε προειδοποιήσει

Δημοφιλή

Ένταση υπήρξε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα των 9 ΠΑΕ της SL2 και τη δικαίωση της ΑΕΛ στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο ακύρωσε την απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων που έδινε την άδεια στις 9 ΠΑΕ που προβιβάστηκαν λόγω αναδιάρθρωσης. να αγωνιστούν στην SL2 χωρίς κριτήρια αδειοδότησης

Κατά τη διάρκεια της ΕΕ της ΕΠΟ, που έγινε την Πέμπτη 7/10, τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ που πήρε την απόφαση αυτή, οι Παναγιώτης. Δημητρίου, Στέργιος Αντωνίου και Κλέαρχος Τζαφέρης δήλωσαν ότι σέβονται την απόφαση του Διαιτητικού, αλλά προχώρησαν στην αδειοδότηση των 9 ομάδων μετά από εισήγηση της νομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας. Και είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές που θα έμεναν άνεργοι.

Τότε παρενέβη ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος δεν αμφισβήτησε τις καλές προθέσεις των τριών, αλλά θύμισε πως στις 9 Σεπτεμβρίου είχε επισημάνει τον κίνδυνο ακυρωτικής απόφασης του Διαιτητικού.

«Τότε αντέδρασα και δεν ελήφθη τέτοια απόφαση στην ΕΕ», είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το θέμα στην ΕΕΘ. Αγνοήσατε την ΕΕ και τώρα κινδυνεύετε με έκπτωση. Εγώ δεν δέχομαι να ευτελίζεται η Ομοσπονδία με τέτοιες πρακτικές. Σας είχα προειδοποιήσει. Ντρέπομαι που είμαι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σας καλώ να ανακαλέσετε αμέσως και την αλλαγή στον κανονισμό επιτήρησης».

Απευθυνόμενος στον Π. Δημητρίου, ο Μ. Γκαγκάτσης είπε: «Αναγνωρίζω ότι δουλεύετε νυχθημερόν. Ξέρετε ότι σας στηρίζω. Όλα αυτά, κύριε Πρόεδρε, σας τα λέω για να σας προστατεύσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανατροπή με Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι Ερνάντεθ είχε ανακοινώσει το προηγούμενο διάστημα την απόφαση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσέλονα...

Στην ίδια κατηγορία