Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Eλ Καντουρί, ο Ζιντάν κι ο… κουρέας

Δημοφιλή

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ο Μαροκινός τώρα τελευταία προσπαθεί να κάνει την χαρακτηριστική ντρίμπλα του Ζιντάν, το the Marseille turn. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως μιλάει γαλλικά του έδωσε το παρατσούκλι Ζιζού! Αυτός που το χρησιμοποιεί κυρίως είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά σιγά-σιγά κολλάει και σε άλλους παίκτες του Δικεφάλου. Ο Μαροκινός δεν δείχνει να θέλει να το ξεφορτωθεί αυτό το παρατσούκλι.

Eπιπλέον, αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που περιποιείται ιδιαίτερα τον εαυτό του αναφορικά με την εμφάνιση, αυτός είναι Μαροκινός. Έτσι δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι περιποιημένος και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Δικεφάλου στην Κύπρο και την Λάρνακα. Ο Ελ Καντουρί έφερε στη πόλη που βρίσκεται ο Δικέφαλος διάσημο Αφρικανό κουρέα προκειμένου να τον κουρέψει και να τον ξυρίσει. Μάλιστα στο πελατολόγιο του εν λόγω μπαρμπέρη είναι και ο Ανχέλ Κρέσπο.

 

 

Τελευταία νέα

Χωρίς τον κόσμο του στη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0) στην Τούμπα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος εστιάζει...

Στην ίδια κατηγορία