Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο δύσκολος Φλεβάρης του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν συνολικά καλύτερος αγωνιστικά από τον Ολυμπιακό, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και να πάρει το «τρίποντο» της νίκης. Ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος, ωστόσο, συνεχίζεται κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για σκέψεις. Στην εξίσωση μπαίνει πλέον και το Κύπελλο Ελλάδας, διότι μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, η προσοχή στρέφεται στη Λαμία.

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης και ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να κάνει το βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου. Οι διαδοχικές αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Φλεβάρη, όπου θα ξεκαθαριστούν οι φιναλίστ του Κυπέλλου.

Το πρώτο ματς του μήνα έληξε ισόπαλο, με τους «ασπρόμαυρους» να μην παίρνουν αυτό που ήθελαν και άξιζαν. Παρόλα αυτά, έπονται κομβικά παιχνίδια με τη Λαμία στο Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο γήπεδο της Τούμπας σύντομα, όταν και θα υποδεχθεί την ΑΕΚ σε ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας.


Τελευταία νέα

Σε δεκαέξι ευρωπαϊκές Πέμπτες ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε, εξελίχθηκε, ωρίμασε, «ψήλωσε»

Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Ιουλίου, ντάλα καλοκαίρι, όταν ο ΠΑΟΚ εισήλθε σε αυτή την περιπέτεια με ένα μεγάλο «πρέπει»...

Στην ίδια κατηγορία