Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο δάσκαλος (καθηγητής) που δίδασκε και νόμο δεν… κρατούσε

Δημοφιλή

Έχει εμπειρία ο Ηλίας Κορομηλάς. Μάλιστα, μάθαμε πως είναι και καθηγητής διαιτησίας. Έχει διδάξει ως υπεύθυνος σε νεαρότερους στο σύνδεσμο όπου ανήκει.

Στο επόμενο σεμινάριο που θα διευθύνει άραγε τι θα πει στους εκκολαπτόμενους ρέφερι για την περίφημη φάση με τον Ζερμέιν Λoβ στο ματς με την ΑΕΚ;

Στο μεταξύ ήδη λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα άρχισε η… σπέκουλα: «Παλικάρι ο Κορομηλάς, ζήτησε «συγνώμη», αναγνώρισε το λάθος του».

Ξεκάθαρη η προσπάθεια απόδοσης αυτής της εκτρωματικής απόφασης στο «ανθρώπινο λάθος». Θα το υπερασπιζόμασταν κι εμείς εάν με τόσο απόλυτο τρόπο στη διάρκεια εκείνης της στιγμής δεν επαναλάμβανε διαρκώς: «Το παίρνω πάνω μου, ήταν καθαρή η φάση». Αυτό απαντούσε στα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Όχι, λοιπόν. Δεν πρέπει να ήταν ανθρώπινο λάθος. Και για αυτό αρνήθηκε τόσο πεισματικά να πάει στο instant replay. Προσέξαμε και κάτι άλλο. Τα τρεξίματα του δεν ήταν τόσο καλά. Στην επίμαχη φάση είναι αρκετά πίσω από τους Λοβ και Μέικον. Είχε τίποτα ενοχλήσεις στο πόδι ο ρεφ; Κάποιο οστικό οίδημα; Κι αν ναι, γιατί δεν ζήτησε εξαίρεση από την ΚΕΔ;

Αυτό που συνέβη δεν ήταν μόνο χτύπημα κατά του ΠΑΟΚ αλλά και κατά του αθλήματος. Καταστρατηγήθηκε κάθε έννοια δικαιοσύνης κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ο Χατζόπουλος στο ΟΑΚΑ. Έπρεπε να πάρει γρήγορα μια απόφαση σχετικά με το θέμα της ένστασης πριν κλείσει το φύλλο αγώνα. Ο Νίκος Σταυρόπουλος φώναζε «είναι κλοπή, πρέπει να κάνουμε ένσταση».

Υπήρχαν όμως κι άλλες απόψεις, μπήκαν κι άλλα διλήμματα. Αν διακυβεύονταν κάτι περισσότερο από μια πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος η απόφαση λογικά θα ήταν διαφορετική.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Εκκρεμεί μια σημαντική συνάντηση πριν παρθεί οριστικά η απόφαση για το θέμα της Ευρώπης. Από αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Ο Λυκογιάννης θέλει BCL, όμως για το ζήτημα θα αποφανθεί οριστικά η διοίκηση. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει σημαντικά ραντεβού στην Αθήνα μεταφέροντας προτάσεις. Η δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ άρχισε ήδη.

ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Έκανε βόλτες στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός ατζέντης, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης ο οποίος είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ. Συνάντησε τυχαία σε ένα εστιατόριο μια μπασκετική παρέα στην οποία μετείχαν ο Τζήκας (πρώην διοικητικός παράγοντας του μπασκετικού Ηρακλή), ο Τσάβας, και άλλοι. Ο Δελημπαλταδάκης πλήρωσε το τραπέζι κι όταν του είπαν «γιατί το έκανες αυτό;» απάντησε: «Ο Τζήκας μου είχε εγγυηθεί τα χρήματα ενός παίκτη του Ηρακλή κάποτε. Πέντε εκατομμύρια παλιές δραχμές. Τα έδωσε όλα. Δεν το ξεχνάω»!

* Το θέμα του Γκος τελείωσε. Ο Αμερικανός εξοφλήθηκε. Πλέον η ΚΑΕ ΠΑΟΚ οφείλει δυο μηνιάτικα στο Ουίλιαμ Χάτσερ. Στον Γκάρετ (που έπαιξε την σεζόν 2018-19), πλέον οφείλονται τέσσερα μηνιάτικα. Στον Σούλη Μαρκόπουλο η ΚΑΕ οφείλει περίπου 38.000 ευρώ. Σύντομα θα κλείσουν κι αυτές οι εκκρεμότητες. Όσο για την ομάδα όλοι είναι πληρωμένοι και τον Απρίλιο. Οι ξένοι θα εξοφληθούν στις επόμενες ημέρες.

*Μια από τις πρώτες Ακαδημίες Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη ήταν τα «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου. Ο πετυχημένος κόουτς μετά από δεκαετίες λειτουργίας της Ακαδημίας σκέφτεται «κατεβάσει ρολά». Πολλοί είναι πάντως αυτοί που ενδιαφέρθηκαν να την αναλάβουν…

ΜΕΓΑΛΟ «ΚΟΣΤΟΥΜΙ» 

Θυμάστε την προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ για νέο γήπεδο στα Λιόσια. Δεν πάει και πολύ καλά το πρότζεκτ, όπως μας ενημέρωσαν. Ξηλώθηκε λέει το παρκέ που πήγε να μπει, γιατί δεν πληρώθηκε η συμφωνία! Στο μεταξύ τα ban που έγιναν επτά (7) περιλαμβάνουν μεγάλα ποσά. Μόνο του Μαλίκ Χέρστον (έπαιξε στην ΑΕΚ το 2015-16) είναι κάπου 400.000 ευρώ. Και ήρθε και «πέναλτι» για μη τήρηση διακανονισμού κάπου 117.000 ευρώ!

 

Προηγούμενο άρθρο“Πέταξε” για τον τελικό
Επόμενο άρθροΤo πλάνο της νέας σεζόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Στο Άργος για ακόμα μία νίκη!

Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 30 Μαρτίου...

Στην ίδια κατηγορία