Άπαντες στο πλευρό του Έλληνα άσσου.
Οι Γερμανοί πήραν την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γερμανίας και αμέσως έσπευσαν να δείξουν στον Κωνσταντέλια την συμπαράστασή τους, σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει.
Μπορεί ο Ντέλιας να βρίσκεται μόνο λίγες μέρες στην Βεστφαλία, έχει όμως προλάβει ήδη να «κερδίσει» τόσο τους ανθρώπους τις ομάδας, όσο και τους φιλάθλους της με τον χαρακτήρα και το ταλέντο του.
Έτσι, σύσσωμη η Ντόρτμουντ δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί στο πλευρό του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Μετά την πρόκριση λοιπόν, όλη η ομάδα φωτογραφήθηκε με μία φανέλα του Κωνσταντέλια, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται όλοι στο πλευρό του και θα τον βοηθήσουν σε αυτό τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής του.
Φυσικά, δίπλα του βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου αφιέρωσαν το πρώτο γκολ τους στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, στον πρώην άσσο των ασπρόμαυρων, υψώνοντας μια μπλούζα που έγραφε: «Περαστικά Κωνσταντέλια».
Στήριγμά του σε αυτή την άτυχη στιγμή εκτός από την οικογένειά του, φαίνεται ότι θα σταθούν και οι φίλοι του, καθώς είτε με μηνύματα, είτε με αφιερώσεις, δείχνουν να βρίσκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή.
Την εμφάνιση του Ντέλια στα αποδυτήρια της Ντόρτμουντ κρατάει ο Καρέτσας, ενώ πρώτος στον πάγκο του ΠΑΟΚ για να πάρει την μπλούζα που ετοίμασε η ομάδα, πήγε ο Πέλκας, δείχνοντας τον δρόμο και στους υπόλοιπους.

HEBC Hamburg – Borussia Dortmund
Copyright:
Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA
Rheinlanddamm 207-209
44137 Dortmund
(NO IPTC-stripping allowed)
EDITORIAL USE ONLY




