Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντάντας: «Θα δούμε αν θα μείνω, αλλά νιώθω όμορφα στον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας στον αγώνα με τη Λαμία όχι μόνο επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα, αλλά σκόραρε κιόλας το δεύτερο του γκολ με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μέσος μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας και τη νίκη του Δικεφάλου με 0-3 μίλησε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του δείχνοντας πως δεν θα έλεγε σε μια πιθανή παραμονή στους ασπρόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είμαστε σε καλή φόρμα και αυτό φαίνεται από τα τελευταία παιχνίδι στα οποία είμαστε πολύ καλοί. Χρειάζεται να συνεχίσουμε. Εμείς συνεχίζουμε με τον τρόπο μας. Κάνουμε φόκους μόνο σε εμάς και στο να κερδίζουμε. Είναι δουλειά μας να κερδίζουμε τα παιχνίδια και από εκεί πέρα θα δούμε τι θα γίνει».

Για την κουβέντα που είχε με τον Λουτσέσκου επειδή ήθελε να αγωνιστεί και άλλο:

«Δεν νομίζω, όχι δεν νομίζω. Σκόραρα μεν, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι. Δεν ήθελα να βγω, είναι λογικό, όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν όλο το 90λεπτο. Όμως ο προπονητής μου εξήγησε και όλα είναι εντάξει».

Για το σερί του ΠΑΟΚ:

«Ο προπονητής άλλαξε κάποιους παίκτες, ο καθένας έδειξε τις δυνατότητες του και την ποιότητα του και είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Για το γεγονός πως ήταν και πάλι βασικός:

«Όπως είπα θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι, αλλά ο προπονητής πήρε αυτή την απόφαση και πρέπει να το σεβαστώ. Πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά. Ήταν ωραίο που έπαιξα σήμερα».

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το πέρας του δανεισμού του:

«Νιώθω όμορφα εδώ. Νομίζω ότι δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για αυτό το θέμα, αλλά μπορώ να πω ότι νιώθω χαρούμενος εδώ, μου αρέσει η πόλη, η χώρα και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Δεν έχω συζητήσει με τη Μπενφίκα, αλλά νιώθω καλά εδώ και θα δούμε τι θα συμβεί. Πραγματικά ευχαριστιέμαι τον χρόνο μου και τις στιγμές μου εδώ. Πρέπει να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και θα δούμε τι θα συμβεί και ποια θα είναι η απόφαση».

Για το πόσο έχει αλλάξει και έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά αυτούς τους μήνες;

«Είναι λογικό να έχω βελτιωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Όπως όλοι με περισσότερα παιχνίδια βελτιώνεσαι και δείχνεις την ποιότητα σου στο γήπεδο. Αυτό πλέον συμβαίνει με όλη την ομάδα!»

Για το τι είπε με τον Κουλιεράκη μετά το γκολ:

«Συνήθως κάνουμε πλάκα ο ένας με τον άλλο. Στο προηγούμενο παιχνίδι του είπα ότι θα σκοράρει, αλλά αστόχησε σε μια καλή ευκαιρία από το κόρνερ. Στο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν στον πάγκο και μου είπε πως θα σκοράρω. Πέτυχα γκολ και για αυτό πήγα σε αυτόν μετά το τέρμα μου».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ από δω και πέρα:

«Η απάντηση είναι απλή. Να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε μια καλή σεζόν από δω και πέρα. Έχουμε τις πιθανότητες μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».


Τελευταία νέα

Διοργανώνει φιλανθρωπικό ματς ο Έκονγκ

Μετά την ιδιαίτερη επίσκεψη που είχε προ λίγων ημερών στο Macedonia Palace με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της...

Στην ίδια κατηγορία