Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ντάντας εσύ… MVP!

Δημοφιλή

Το Σάββατο (7/1) ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί της Λαμία με σκορ 3-0, στο πλαίσιο 17ης «στροφής» της Super League.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Τιάγκο Ντάντας μετά από καιρό, με τον Πορτογάλο χαφ να δικαιώνει τον προπονητή του.

Ο νεαρός χαφ κατάφερε να βρεί δίχτυα στο 27ο λεπτό του αγώνα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι φίλοι του Δικεφάλου μάλιστα τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο της ομάδας στον συγκεκριμένο αγώνα, συγκεντρώνοντας κάτι περισσότερο από το 28% των ψήφων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ο Τιάγκο Ντάντας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 17η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εμφατικά από τη Λαμία, κέρδισε με 0-3, είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους επτά βαθμούς.Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ο Τιάγκο Ντάντας .

Ο Πορτογάλος μέσος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα κι ήταν απολαυστικός. Με γρήγορη σκέψη, τακτική συνέπεια, πολλά τρεξίματα, συμβολή σε όλες τις γραμμές κι ένα όμορφο γκολ, ήταν κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριαρχώντας στη μεσαία γραμμή.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Ντάντας συγκέντρωσε το 28,96% των ψήφων και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κάλεντ Νάρεϊ που ήρθε νωρίς από τον πάγκο κι ήταν κομβικός, όντας μέσα και στα τρία γκολ του Δικεφάλου, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση.


Τελευταία νέα

Πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί ακόμη να πάρει τον τίτλο

Μετά και την γκέλα ολκής με την ισοπαλία στη Λαμία, ο ΠΑΟΚ απώλεσε πλέον μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων του...

Στην ίδια κατηγορία