Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ντάντας εσύ… MVP!

Δημοφιλή

Ο Τιάγκο Ντάντας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε κόντρα σε όλους και σε όλα και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας με 3-2. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε από ανύπαρκτο πέναλτι, πήρε προβάδισμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι έκαναν το παιχνίδι θρίλερ μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να κρατάει το υπέρ της σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ο Τιάγκο Ντάντας . Ο Πορτογάλος μέσος πέρα από την εξαιρετική παρουσία που είχε στη μεσαία γραμμή, έβαλε δύο πανέμορφα γκολ στο πρώτο μέρος και καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τιάγκο Ντάντας συγκέντρωσε το 63,83% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον εξαιρετικό Κάλεντ Νάρεϊ .


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Stark Arena (video)

Απίθανη ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Euroleague, εκφράζοντας...

Στην ίδια κατηγορία