Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ντάντας: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον ΠΑΟΚ» (video)

Δημοφιλή

Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τιάγκο Ντάντας

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την επιλογή του να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ:

«Νιώθω πραγματικά υπέροχα. Έφτασα εδώ την Πέμπτη και πραγματικά το απολαμβάνω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμε και να παίζω για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Ο κύριος λόγο που επέλεξα να έρθω εδώ είναι το ότι υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι, που τους γνωρίζω πολύ καλά. Γνωρίζω επίσης τον κ. Μπότο πολλά χρόνια, όπως και τον Φιλίπε Σοάρες. Παίζαμε μαζί από όταν ήμασταν 4-5 ετών. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Ήταν κομβικός παράγοντας για την απόφαση μου».

Για τους στόχους του:

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε μπροστά, να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα τώρα στην προετοιμασία και μετά να παλέψουμε για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Στο φινάλε θα δούμε που θα μπορέσουμε να φτάσουμε».

Για το δικό του αγωνιστικό στυλ:

«Νομίζω πως είμαι λίγο διαφορετικός παίκτης από τα συνηθισμένα, καθώς οι υπόλοιποι είναι πιο ψηλοί και πιο δυνατοί από μένα. Εγώ μπορεί να είμαι αδύνατος αλλά έχω καλή τεχνική κατάρτιση. Πιστεύω πως σε όλους αρέσει να βλέπουν παίκτες όπως εγώ. Θέλω να έχω τη μπάλα, να ελέγχω το παιχνίδι και να βγαίνω μπροστά για να σκοράρω».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Νομίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα εδώ, κυρίως λόγω των Πορτογάλων που σίγουρα θα με βοηθήσουν. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια εξαιρετική χρονιά».

Για την υπόσχεση του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω ό,τι έχω μέσα μου για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του. Ελπίζω να με απολαύσουν στο γήπεδο και να τους αρέσω».

Δείτε την παρακάτω με εικόνα και ήχο:


Τελευταία νέα

Oι αριθμοί είπαν την αλήθεια στην Τούμπα!

Πολλές φορές οι αριθμοί ενός αγώνα δεν λένε την αλήθεια. Άλλες φορές, όμως, αποτυπώνουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο...

Στην ίδια κατηγορία