Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Νιώθω ότι επέστρεψα στο σπίτι μου!»

Δημοφιλή

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη και φορά εκ νέου τα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ. Ο διαγώνιος του Δικεφάλου, Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, μιλά στη FORZA και δεν κρύβει τη χαρά του για την επιστροφή του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια της σεζόν.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια. Ποια τα συναισθήματα σου;

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Ήμουν εδώ πριν από δύο χρόνια, οπότε ήξερα το κλαμπ και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό. Επίσης στην οικογένεια μου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιστροφή μας. Και πριν από δύο χρόνια ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, αλλά κάποιες καταστάσεις δεν μου το επέτρεψαν. Ένιωσα χαρούμενος για την επιστροφή μου, σα να βρίσκομαι ξανά στο σπίτι μου».

Πως κρίνεις το ξεκίνημα της σεζόν;

«Το ξεκίνημα μας στη σεζόν ήταν αρκετά καλό, αν και είμαστε αρκετά απογοητευμένοι που δε συνεχίσαμε στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα. Ήμασταν απογοητευμένοι με τις διαιτητικές αποφάσεις του πρώτου παιχνιδιού, γιατί άλλαξαν τα δεδομένα. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε, και ανυπομονώ για τη συνέχεια στις υπόλοιπες διοργανώσεις».

Αρκετοί συμπαίκτες σου μιλούν για το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι αυτό το μεγάλο σας όπλο;

«Πρόκειται για ένα δυνατό γκρουπ με πολύ καλά παιδιά. Ο καθένας μας δίνει το 100% κάθε μέρα και πιστεύω αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μπορεί να φέραν κάποια ονόματα, αλλά αν εμείς παίξουμε σαν ομάδα, μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πιστεύω πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάντα παλεύουμε, και όλα θα κριθούν στα Play Off».

Πόσο σημαντικό είναι ότι πλέον έχετε και τον κόσμο στο πλευρό σας, σε σχέση με την προηγούμενη σου θητεία;

«Είναι πολύ καλό που έχουμε τους φιλάθλους μας ξανά στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν τη δυναμική που μπορούν μας δώσουν και είναι ευχάριστο που πλέον μπορούν να έρχονται ξανά στο γήπεδο».

Ποιες οι εντυπώσεις σου από τη Θεσσαλονίκη, σε σχέση και με την εμπειρία της Αθήνας;

«Η Θεσσαλονίκη είναι πολύ όμορφη πόλη, αρκετά πιο ήρεμη από την Αθήνα. Επίσης έχει το θετικό των μικρών αποστάσεων, ενώ κοντά στο σπίτι μου υπάρχουν παιδικές χαρές, τις οποίες επισκέπτομαι συχνά με τον γιο μου. Επίσης το φαγητό εδώ στον Βορρά είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με την Αθήνα. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω μια βόλτα στο λιμάνι, κοντά στον Λευκό Πύργο. Επίσης ο κόσμος είναι αρκετά «ζεστός» σε σχέση με το Βέλγιο».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η οικογένεια μου ταξιδεύει αρκετά μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, επομένως η καθημερινότητα μου εξαρτάται κατά πολύ με το αν θα βρίσκονται εδώ ή όχι. Αν είναι εδώ, θέλω να περνάω όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτό που κάνω κυρίως είναι να ξεκουράζομαι, αφού έχουμε απαιτητικό πρόγραμμα με τις προπονήσεις και τους αγώνες. Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω στον κινηματογράφο. Μου αρέσουν κυρίως οι ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας».

Θα σε χαρακτήριζες φίλαθλο;

«Μπορείς να με αποκαλέσεις φίλαθλο, ναι. Είδα το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, μου αρέσει να παρακολουθώ NBA, αν και οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών δεν βοηθούν για να μπορώ να τα βλέπω».

Τέλος, μια ευχή για το 2023;

«Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος. Περιμένουμε τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι και τη νέα χρονιά και τους υπόσχομαι ότι θα παλέψουμε για τους στόχους μας».

 


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία