Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νιώθει και… δικαιωμένος ο Αρκούδης!

Δημοφιλή

Αν αυτό δεν είναι πρόκληση, τότε τί ακριβώς μπορεί να είναι; Η FORZA  απευθύνθηκε στον Ηλία Αρκούδη, τον οικονομολόγο της ΕΕΑ και εισηγητή της εξόντωσης του ΠΑΟΚ για δήθεν πολυϊδιοκτησία, ζητώντας του να πάρει θέση, τόσο απέναντι σ΄ αυτά που λέγονται για τον ίδιο, αλλά και για άλλες αποφάσεις του, που παίζουν… μποξ με την υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Όπως έχει καταγράψει η FORZA, ο Αρκούδης ψήφισε την αθώωση της Βέροιας το 2016 παρότι διαπίστωσε βαρύτερο παράπτωμα απ΄ αυτό με την μεταβίβαση μετοχών της Ξάνθης, για την οποία ψήφισε υποβιβασμό, ενώ τελευταία υπάρχουν δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ενέκρινε μεταβίβαση μετοχών ΠΑΕ χαμηλότερης κατηγορίας, με έναν εκ των αγοραστών να μην γνωρίζει ότι παίρνει την ΠΑΕ!!!

Πρόσφατα, δε, υπήρξε δήλωση του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου, που ανέφερε πως όπως του κατήγγειλε συνάδελφός του, ο Αρκούδης του ζήτησε χρήματα για μια υπόθεση της ΕΕΑ, υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Ζητήσαμε, λοιπόν, μια τοποθέτηση από τον Ηλία Αρκούδη για όλα αυτά και φυσικά και για την υπόθεση του ΠΑΟΚ, τον οποίο καταδίκασαν με ανύπαρκτα στοιχεία.

“Επειδή πολλά απ΄ αυτά που έχει πει στο παρελθόν έχουν παρεξηγηθεί, έχω αποφασίσω να μη μιλήσω σε κανέναν και για τίποτα, έστω κι αν νιώθω ηθικά δικαιωμένος από τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων” είπε ο Αρκούδης, προκαλώντας την κοινή λογική.

Ο άνθρωπος, για τον οποίο λέγονται τόσα πράγματα, νιώθει ηθικά δικαιωμένος, επειδή τα πειθαρχικά όργανα -χωρίς ντροπή- αρνήθηκαν να δικάσουν και υιοθέτησαν αβρόχοις ποσί, την εισήγηση μιας επιτροπής – κωμωδία!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ελλάδα-Καζακστάν: Ανοίγει για πρώτη φορά και το δεύτερο πέταλο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η εθνική μας ομάδα κορυφώνει την προετοιμασία της για τον «τελικό» της ερχόμενης Πέμπτης με το Καζακστάν για τα...

Στην ίδια κατηγορία