Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νίκησε τον Βόλο και κοιτάει την πρεμιέρα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας σε προπονητική φιλική αναμέτρηση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους παίκτες του σε αγωνιστική δράση έπειτα από αρκετές μέρες κι είχε τη δυνατότητα να τσεκάρει την πρόοδο της ομάδας του μια εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο 20′ όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πλάσαρε για το 1-0.

Στο 54′ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ωραία ατομική ενέργεια, γύρισε στον Νέσλον Ολιβέιρα κι αυτός με μονοκόμματο σουτ έκανε το 2-0.Στο 65′ ο Πάολο Φερνάντες με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κούτσιας με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:Α Ημίχρονο:Κοτάρσκι , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κάργας , Τσαούσης , Σβαμπ , Ντάντας , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Τόμας .

Β Ημίχρονο:Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).


Τελευταία νέα

Δυνατός διαγωνισμός από το FORZA Group TV

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Γιάννη Κωνσταντέλια! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι...

Στην ίδια κατηγορία