Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νίκη ουσίας και ψυχολογίας

Δημοφιλή

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ, που νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα με 1-0, χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 27΄ της αναμέτρησης, αλλά και στις αποτελεσματικές επεμβάσεις του Πασχαλάκη.

Στο 25’ ο Κανελλόπουλος πάτησε τον Μπίσεσβαρ εντός περιοχής, ο Μανούχος είδε το VAR και έδωσε το καθαρό πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιεϊρίνια γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο β΄ μέρος, με έμφαση κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο με το πέρασμα των λεπτών, ενώ στο 60’ έφτασαν δυο φορές κοντά στο γκολ αλλά τους σταμάτησε ο Πασχαλάκης. Μία με εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες και μία με καρφωτή κεφαλιά του Μπαράλες.

Στο 83’, ο Βαλιέντε έκανε μια ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86’, μετά από σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Μπαράλες που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66΄ Γκαρσία), Άλβαρες (81΄ Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (66΄Σάνταφε), Ρετζίς (66΄ Γκόμες), Σίτο, Καπίγια (81΄ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (52΄ Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (72΄ Εσίτι), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (79΄ Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (78΄ Αουγκούστο), Σφιντέρσκι (78΄ Ακπομ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάσος Αναστασιάδης: «Μας ώθησε η δυναμική του ΠΑΟΚ»

Ο εξτρέμ της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάλας του ΠΑΟΚ, Τάσος Αναστασιάδης μιλά στη FORZA για τις εμπειρίες από την πρώτη...

Στην ίδια κατηγορία