Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέοι σε… διπλό ταμπλό

Δημοφιλή

Αυξημένες είναι οι υποχρεώσεις των παικτών της ομάδας νέων Κ-19, αφού, παράλληλα με το πρωτάθλημα, θα έχουν και παιχνίδια την Ευρώπη για το θεσμό του Γιουθ Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ, ως πρωταθλητής της προηγούμενης σεζόν, θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη διοργάνωση, μετά την αποτυχία του Ολυμπιακού να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Τετάρτη 29 του μηνός οι νέοι του Δικεφάλου θα υποδεχθούν στο Καυτανζόγλειο στάδιο την αντίστοιχη ομάδα της Ζίλινα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Γιουθ Λιγκ. Αυτή θα είναι συνολικά η τέταρτη συμμετοχή της Κ-19 στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ασφαλώς, η καλύτερή της παρουσία καταγράφηκε πριν τρία χρόνια, όταν είχε φθάσει στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, διεκδικώντας την πρόκριση στους «16» απέναντι στην Τότεναμ. Τελικά, οι Άγγλοι είχαν νικήσει 1-0 στην Τούμπα, σε παιχνίδι που είχε προσελκύσει δέκα χιλιάδες φιλάθλους. Είχαν προηγηθεί στην ίδια σεζόν οι προκρίσεις της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία επί της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού (1-2, 2-0) και της Μινσκ (2-1, 1-0). Πρόπερσι οι νέοι του Δικεφάλου είχαν προκριθεί επί της Μποέμιαν (1-1, 1-0), γνωρίζοντας στη συνέχεια τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου (3-0, 2-2). Η πρώτη ευρωπαϊκή παρουσία καταγράφηκε την περίοδο 2016-17, όταν απέκλεισαν αρχικά την Ακαδημία Πούσκας (1-1, 0-0) και χάνοντας στη συνέχεια δύο φορές από τον Αγιαξ( 0-2, 2-1).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια ανάσα από την Μπάγερν ο Ζιντάν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ένα... βήμα πριν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου! Ο...

Στην ίδια κατηγορία