Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέο «όχι» της Μπάγερν στην Μπαρτσελόνα για Λεβαντόφσκι

Δημοφιλή

Οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά οι «Βαυαροί» απέρριψαν ακόμα μία προσφορά των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε και στη δεύτερη προσφορά της για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αφού η Μπάγερν την απέρριψε, αξιώνοντας περισσότερα χρήματα, σύμφωνα με το γερμανικό Sport1.

Οι Καταλανοί προσέφεραν 32.000.000 ευρώ συν 5.000.000 με τη μορφή μπόνους για τον Πολωνό επιθετικό, όμως οι Βαυαροί εμφανίζονται να ζητούν τουλάχιστον 40.000.000 σε μία πληρωμή.

Οι παράλληλες διαπραγματεύσεις των τελευταίων με τη Λίβερπουλ για τον Σαντιό Μανέ ανεβάζουν το κόστος για την Μπαρτσελόνα, αφού οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν ακόμα με τους Άγγλους για τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Η πρώτη πρόταση της Μπαρτσελόνα ανερχόταν στα 30.000.000 για τον 33χρονο διεθνή, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η πλευρά του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλαουγκράνα», ενώ ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του.


Τελευταία νέα

Έρχονται… ανάσες για ΠΑΟΚ

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», προκαλεί προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του...

Στην ίδια κατηγορία