Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νέο μπάσιμο της Σπόρτινγκ για Κουλούρη!

Δημοφιλή

 

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν…ξέχασε τον 23χρονο επιθετικό κι είναι έτοιμη να περάσει στο «παρασύνθημα» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ.

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ομάδες που στρέφουν τις κεραίες τους προς τον Ευθύμη Κουλούρη, όσο πλησιάζουμε προς το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Λογικό κι αναμενόμενο εδώ που τα λέμε, από την στιγμή που ο διεθνής στράικερ διανύει μια «διαβολεμένη» ή αλλιώς “on fire” σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου όπου αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Τα 25 γκολ σε 34 συνολικά παιχνίδια με την ομάδα του Περιστερίου, έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης, σημειώνοντας το όνομα του Κουλούρη σε αρκετές ατζέντες.

Τουλάχιστον σε μία εξ αυτών πάντως, το όνομά του υπήρχε γραμμένο από τον περασμένο Γενάρη.

Τότε όμως η πρώτη απόπειρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να τα βρει με τον ΠΑΟΚ για την μετακόμισή του Έλληνα άσου στην Πορτογαλία, δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν εκείνη την περίοδο τα πορτογαλικά ΜΜΕ, η Σπόρτινγκ επιθυμούσε τον δανεισμό του Κουλούρη μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προσθήκη μιας καλοκαιρινής οψιόν αγοράς. Πρόταση που δεν έκανε «κλικ» στον ΠΑΟΚ και έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Εσχάτως, οι Πορτογάλοι ανασύρουν τον φάκελο του Κουλούρη από το συρτάρι και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ετοιμάζονται να επανέλθουν δυναμικά για την απόκτηση του!

Κι αυτή την φορά μάλιστα, η πρότασή τους δεν θα περιλαμβάνει τον δανεισμό του νεαρού «μπόμπερ» αλλά κατευθείαν και σε πρώτο χρόνο την αγορά των δικαιωμάτων του από τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με πέντε ιταλικές ομάδες το νέο Champions League

Η Ιταλία εξασφάλισε μία από τις πρώτες δύο θέσεις στον συντελεστή της UEFA για το 2024 και ως εκ...

Στην ίδια κατηγορία