Νέο ξεκίνημα με τον Χατζόπουλο

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Μετά από ένα διάστημα εσωτερικών διεργασιών ,διαφωνιών και αναταραχών η ΚΑΕ ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα και προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά με τον Κώστα Μέξα στον πάγκο του καλείται να κτίσει από το μηδέν μια ομάδα με νέα υλικά καθώς όλα τα συμβόλαια των παικτών που έπαιξαν την σεζόν 2019-20 έχουν λήξει.

Αρκετά είναι όμως και τα νέα πρόσωπα τόσο σε διοικητικό όσο και οργανωτικό επίπεδο που θα στελεχώσουν την ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Θανάσης Χατζόπουλος που την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε σε ρήξη με μέλη του δ.σ. για το θέμα του προπονητή, είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που τελικά θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας. Ο κ. Χατζόπουλος τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή. Στην διάρκεια αυτής της επαφής επιβεβαιώθηκε η πρόθεση του να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεισφέροντας και οικονομικά με ένα σεβαστό ποσό στην προσπάθεια της ομάδας.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία του «Α. Χατζόπουλος Α.Ε» είναι τα τελευταία 10 χρόνια χορηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας. H Α.Χατζόπουλος Α.Ε. με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1931 στον κλάδο της συσκευασίας. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής εύκαμπτης συσκευασίας στην Ελλάδα και απασχολεί 290 εργαζομένους. Όπως διαβάζουμε στο σάιτ της εταιρείας, το 70% του κύκλου εργασιών εξάγεται σε 25 χώρες με επίκεντρο την ΒΔ Ευρώπη και την βιομηχανία τροφίμων, ενώ εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων με γραφεία σε Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Σερβία και Βουλγαρία.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μετά την συνάντηση με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ο κ. Χατζόπουλος ανέλαβε πρωτοβουλίες για την σύσταση της νέας διοίκησης. Ο Πόλυς Κατσώρας (που από την πρώτη στιγμή υπερασπίσθηκε σθεναρά την επιλογή Χάρη Μαρκόπουλου), επί σειρά ετών μέλος του δ.σ. της ΚΑΕ, αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση που του έγινε ώστε να παραμείνει στην νέα διοίκηση, ενώ ο Άρης Καρακούσης παρά τους ενδοιασμούς που αρχικά είχε, τελικά συμφώνησε να παραμείνει στην προεδρία. Εκτός σχήματος εξαιτίας ενός «κωλύματος» θα μείνει ο Λεωνίδας Δεδέογλου ο οποίος όμως βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον του Θ. Χατζόπουλου και στηρίζει την νέα προσπάθεια. Το δ.σ. θα πλαισιωθεί από νέα μέλη κάτι για το οποίο σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις.

Μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του Μιχάλη Γιαννακίδη στην θέση του «team manager» ενός προσώπου που χαίρει της εκτίμησης γενικότερα της μπασκετικής οικογένειας του ΠΑΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε το πρόσωπο που θα στελεχώσει και την θέση του General Manager (προκρίθηκε μια λύση εκ των έσω), απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΜΠΑΤΖΕΤ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι συσκέψεις στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την περασμένη εβδομάδα ήταν καθημερινές καθώς ο Δικέφαλος ουσιαστικά κάνει έναν αγώνα δρόμου: Ο Κώστας Μέξας έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας ομάδας ενώ ταυτόχρονα στελέχη του Δικεφάλου ιεραρχούν τις προτεραιότητες. Σχετικά με το αγωνιστικό από την πρώτη στιγμή αυτό που κατέστη σαφές ήταν πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό προϋπολογισμό. Από τις συζητήσεις που έγιναν φάνηκε παρόλα αυτά πως η ομάδα θα εξαντλήσει το αριθμητικό της δικαίωμα ως προς την επιλογή των ξένων παικτών, κάτι που σημαίνει πως θα αποκτηθούν πιθανότατα έξι Αμερικανοί ενώ στο ρόστερ θα υπάρχουν τουλάχιστον δυο νεαροί Έλληνες αθλητές.

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε πρώτο πλάνο αυτή την στιγμή για τους ανθρώπους της νέας διοίκησης βρίσκεται το θέμα της διευθέτησης οφειλών σε πρώην παίκτες που διεκδικούν χρήματα και ειδικά αυτές των οποίων οι υποθέσεις έχουν οριστικά τελεσιδικήσει ( Χάτσερ, Αθηναίου, Κρουμπάλι). Ο ΠΑΟΚ απειλείται με Ban (απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA), γεγονός που διατηρεί άπαντες σε εγρήγορση. Το θετικό είναι πως ξεκίνησαν ήδη επαφές με παίκτες και μάνατζερς και υπάρχει η ελπίδα πως αρκετές από αυτές μπορεί να κλείσουν

Η ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ

Σε δεύτερο πλάνο στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται η προσπάθεια τήρησης προϋποθέσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα που έθεσε ο ΕΣΑΚΕ(εγγυητική επιστολή και σύνταξης σχετικού φακέλου προς έγκριση από την ΕΕΑ). Ταυτόχρονα μεγάλο βάρος θα πέσει και στο θέμα των εσόδων (διαφημίσεις –χορηγίες κλπ) με το οποίο θα ασχοληθεί ένα συγκεκριμένο team ανθρώπων.

 

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο