Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νέα υποψήφια ομάδα για Κριστιάνο Ρονάλντο

Δημοφιλή

Ψάχνει εναγωνίως ομάδα για να συνεχίζει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η προοπτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον ενθουσιάζει πλέον. Αφού προτάθηκε σε αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ και η υπόθεσή του δεν προχώρησε, τώρα μπαίνει στο κόλπο απόκτησής του η Νάπολι, που θα αγωνιστεί στο επόμενο Champions League.

Στην Ιταλία αναφέρουν για ενδεχόμενη ανταλλαγή του Ρονάλντο με τον Όσιμεν ανάμεσα σε Νάπολι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ειδικότερα, οι «παρτενοπέι»θέλουν 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Νιγηριανό και τον Πορτογάλο σταρ ως δανεικό.

«Παίρνει σάρκα και οστά η επιχείρηση σοκ: CR7 για Σπαλέτι, Οσίμεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι βάσεις για τη συμφωνία: 100 εκατ. ευρώ για τον Νιγηριανό και τον Πορτογάλο ως δανεικό, με τη Γιουνάιτεντ να καλύπτει μέρος του μισθού του» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα Tuttosport, υπογραμμίζοντας πως ακόμη δεν έχει πειστεί ο Ρονάλντο για να ολοκληρωθεί αυτό το deal.

Ο ατζέντης του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με την Νάπολι για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πορτογάλου στην Ιταλία.


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην απεργία

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις συντακτών της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά… «Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ,...

Στην ίδια κατηγορία