Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα εποχή στην ομάδα πόλο

Δημοφιλή

Η ανανεωμένη ομάδα του ΠΑΟΚ ρίχνεται από σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος πόλο, έχοντας ως στόχο να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά κα να αναδείξει νέους αθλητές, οι οποίοι θα είναι το «αύριο» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Στην πρεμιέρα ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Ολυμπιακό, αγώνας που θ’ αρχίσει στις 15.00.

H φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ στηρίζεται στα δικά της παιδιά, με κάποιες προσθήκες ποιοτικών και έμπειρων Ελλήνων και ξένων παικτών.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα πέντε ευρώ.

«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η οποία αποτελείται από παίκτες της εθνικής μας ομάδας που πήρε το αργυρό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες» δήλωσε ο Νίκος Προσινικλής στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr, συμπληρώνοντας: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς θα έχουμε τρεις απουσίες σημαντικών παικτών μας λόγω τιμωρίας από τη προηγούμενη χρονιά. Έχουμε ένα αρκετά νεανικό ρόστερ με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα για εμάς φέτος. Τέτοια παιχνίδια μπορούν να δώσουν μόνο κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να βελτιωθούμε όλοι μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία