Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νάρεϊ: Οι Γερμανοί μιλούν για τεράστια απώλεια

Δημοφιλή

Το πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας κάνει σήμερα (16/7) η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία όμως «μετράει» μια σημαντική απώλεια ενόψει του νέους πρωταθλήματος, αυτή του Κάλεντ Νάρεϊ.

Γερμανικές ιστοσελίδες κάνουν αναφορά στην μεταγραφή του Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, ενώ κάνουν αναφορές και στην αποδυνάμωση της Φορτούνα λίγες ώρες, πριν ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

«Είναι μια οδυνηρή απώλεια για τη Φορτούνα, επειδή ο εξτρέμ Νάρεϊ έπαιξε την καλύτερη και πιο σταθερή σεζόν της καριέρας του μέχρι στιγμής. Σε 30 συμμετοχές, ο δεξιός εξτρέμ πέτυχε οκτώ γκολ και μοίρασε 15 (!) ασίστ», αναφέρει αρχικά γερμανική ιστοσελίδα.

Ο Γερμανός ακραίος επιθετικός ξεχώρισε με την παρουσία του στη Bundesliga 2 την περσινή σεζόν, ενώ πλέον η Φορτούνα Ντίσελντορφ ψάχνει τον αντικαταστάτη του, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Όπως επισημαίνουν σε μέσο της Γερμανίας, ο Νάρεϊ μπορεί να κάνει γρήγορα αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα με την ποιότητά του.

«Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου το επίπεδο στην κορυφή είναι καλό, αλλά στις υπόλοιπες ομάδες όχι τόσο, ο Narey θα μπορούσε να γίνει που θα κάνει τη διαφορά αμέσως. Η Φορτούνα, από την άλλη πλευρά, πρέπει να προχωρήσει σε μια δύσκολη αναζήτηση για τον αντικαταστάτη, που θα είναι αντίστοιχης αξίας», αναφέρει η ιστοσελίδα «tag24».


Τελευταία νέα

Τo PAOK Inside σε στέλνει Τούμπα!

To FORZA Group TV προσφέρει σε δύο τυχερούς  δύο προσκλήσεις για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην...

Στην ίδια κατηγορία