Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νάρεϊ η επιστροφή!

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και έβγαλε όλη την σημερινή (26/11) προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, μία μέρα πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Κύπρο, όπου και θα πραγματοποιήσει την χειμερινή του προετοιμασία.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ετοιμάζεται για την αναχώρηση για την Κύπρο, ενώ παράλληλα δουλεύει σε υψηλή ένταση στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση του Σαββάτου (26.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια rondo με pressing. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με τους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ οι αμυντικοί με αυτοματισμούς και μεταβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα με υψηλό τέμπο.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Κυριακή (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 15:45 θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του».


Τελευταία νέα

Το αρνητικό… δεκάρι του ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά δύσκολη φαντάζει η επόμενη μέρα για τον φρεσκαρισμένο ΠΑΟΚ των επτά αλλαγών μετά την ισοπαλία σαν... ήττα που...

Στην ίδια κατηγορία