Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νάρεϊ: «Είμαι έτοιμος να παίξω» (video)

Δημοφιλή

Ο Κάλεντ Νάρεϊ μίλησε στο PAOK TV για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για την στιγμή που ήρθε για το επόμενο βήμα, για την αγωνία της κατάληξης της μεταγραφής του, για τα χαρακτηριστικά του, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά δήλωσε στο PAOK TV:

«Το προηγούμενο διάστημα ήταν ενδιαφέρον θα έλεγα. Ο ΠΑΟΚ μου έδειξε από την αρχή πως θέλει πολύ να έρθω. Κάθε μέρα ρωτούσα να μάθω τα νέα σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής. Ευτυχώς πλέον είμαι εδώ.

Ήταν ναι, καθώς βρισκόμουν σε προετοιμασία με την πρώην ομάδα μου. Κράτησε περίπου 1,5 μήνα και ήταν αγχωτικό. Ήρθαμε, όμως, σε συμφωνία και τώρα είμαι εδώ.

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, οι Έλληνες με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και τους φιλάθλους της, που κουβαλούν μια… θετική τρέλα.

Θέλω να βγάλω στο γήπεδο την ποιότητά μου και να βοηθήσω την ομάδα. Θα με περιέγραφα ως έναν γρήγορο παίκτη. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να ντριμπλάρω. Πιστεύω επίσης ότι έχω καλά γεμίσματα και τελειώματα. Αυτά!

Είμαι πάντα έτοιμος. Έχω κάνει προετοιμασία με την Φορτούνα κι είμαι σε καλή κατάσταση. Είμαι έτοιμος να παίξω. Αγωνίζομαι όλη μου την καριέρα στην Γερμανία.

Μετά την περσινή σεζόν μίλησα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και αποφασίσαμε πως ήταν η ώρα για το επόμενο βήμα. Το προαίσθημά μου μου έλεγε να αφήσω την Γερμανία και να κάνω το επόμενο βήμα.

Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι το σωστό κλαμπ. Οι φίλαθλοί του, η προοπτική της Ευρώπης, όπως είπα με έκαναν να πιστεύω ότι είναι το σωστό μέρος για εμένα, ώστε να πετύχω τους νέους μου στόχους.

Η προηγούμενη σεζόν μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν μια τέλεια χρονιά. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, να δώσω πολλές ασίστ, να σκοράρω πολλά γκολ. Πιστεύω πως είμαι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».

Δείτε την παρακάτω:


Τελευταία νέα

«Βλέπει ζεστά την περίπτωση Μπάμπα η Μπρέντφορντ»

Τα βλέμματα από την Αγγλία φαίνεται πως έχει τραβήξει ο Μπάμπα Ράχμαν, που κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία