«Να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων»

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Μάντζαρης, προκειμένου ν’ αρχίσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αρη Λυκογιάννη.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα που έρχομαι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι ήδη ο κόσμος του ΠΑΟΚ με έχει αγκαλιάσει με την συμπεριφορά του και τα εκατοντάδες μηνύματα που έχω λάβει και με καλωσορίζουν στην ομάδα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης (paokbc. gr), προσθέτοντας: «Έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όλα τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που προηγήθηκαν μέχρι την επίτευξη της συμφωνίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάση Χατζόπουλο: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Χατζόπουλο που επέμεινε με τον τρόπο του και έδειξε πόσο ήθελε να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις μας».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα αγωνιστεί με τον αριθμό «16» στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο