Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Nα πάρει ο ΠΑΟΚ αυτό που του αξίζει!»

Δημοφιλή

Αποτελεί μια από τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Ράπτης βγαίνει «Τετ Α Τετ» στη FORZA και μιλά για το οικογενειακό κλίμα που συνάντησε στο Δικέφαλο, τους υψηλούς στόχους, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις τόσο από την ομάδα, όσο και από τη «ζεστή» Θεσσαλονίκη.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;

«Oι πρώτες μου εντυπώσεις δεν μπορούν παρά να είναι οι καλύτερες. Η ομάδα είναι μια ζεστή οικογένεια, που με έχει φιλοξενήσει και με έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Έχω προσαρμοστεί τέλεια. Βλέπω ότι η ομάδα κυλάει πολύ καλά, παρά το δύσκολο πρόγραμμα.. Εδώ είμαστε και για τα δύσκολα».

Πως θα ήθελες να δεις την χρονιά να τελειώνει;

«Οι στόχοι μου, αλλά και των υπόλοιπων συμπαικτών μου, συμπίπτουν με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε να φτάσουμε στους τελικούς κάθε διοργάνωσης που συμμετέχουμε, και γιατί όχι να την κατακτήσουμε. Όπως έχω πει ξανά, ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι ταγμένη στο να κυνηγά και να κατακτά τίτλους».

Δημιουργεί κάποια έξτρα πίεση το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα;

«Δε νομίζω ότι η ομάδα έχει βάρος. Το κίνητρο μας πηγάζει από το γεγονός ότι είμαστε καλή ομάδα και το αποδεικνύουμε. Μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες στα ίσια, το βλέπουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να μην αδικήσουμε τους εαυτούς μας και να πάρουμε αυτό που μας αξίζουν».

Στην αρχή της σεζόν παρουσίαζαν άλλες ομάδες ως φαβορί. Πως το εξηγείς;

«Από τα social media και τις αντιδράσεις σε αυτά μετά από κάποιες μεταγραφές, βγαίνουν ίσως τα πρώτα φαβορί για την κοινή γνώμη. Καταλαβαίνω οπότε γιατί φάνταζαν αρχικά πρώτα φαβορί ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι ότι τα φαβορί είναι μόνο εκτός γηπέδου και αυτό αποδεικνύεται συχνά, αφού και σε εισαγωγικά μικρές ομάδες κάνουν εκπλήξεις. Μέσα στο γήπεδο δείχνει ο καθένας τις δυνατότητες του. Τα φαβορί είναι λόγια του αέρα. Εμείς προχωράμε και δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Αποτελεί στόχο να φέρετε τον κόσμο στο Παλατάκι;

«Αυτός είναι ένας δικός μας στόχος. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει όταν έρθουν τα μεγάλα παιχνίδια και οι μεγάλες νίκες. Όσο βλέπει την ομάδα να νικά και να παθιάζεται, πιστεύω πως θα έρθει στο πλευρό μας».

Ποια η πρώτη σου «εικόνα» από τη Θεσσαλονίκη;

«Είναι όλα πάρα πολύ όμορφα και ο κόσμος είναι πάρα πολύ φιλόξενος. Το βλέπω συνέχεια, όταν κάνω βόλτα σε αυτή, μόνος και με τον σκύλο μου. Με είχαν ενημερώσει, αλλά είναι άλλο να το ζεις. Χαίρομαι που είμαι σε αυτή την πόλη αλλά και σε μια τέτοια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, με ένα όμορφο, οικογενειακό κλίμα. To δύσκολο κομμάτι στην πόλη είναι το πάρκινγκ, είναι το μόνο πρόβλημα που μπορώ να διακρίνω».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Σηκώνομαι από το κρεβάτι περίπου δύο ώρες πριν από την προπόνηση, θα πάρω το πρωινό και τα συμπληρώματα διατροφής. Στη συνέχεια πηγαίνω στο γήπεδο ή το γυμναστήριο, ανάλογα με το πρόγραμμα. Μετά το τέλος έχουμε το φαγητό με την ομάδα, και το μεσημέρι πρέπει να βγάλω βόλτα τον σκύλο μου, πριν ξεκουραστώ ενόψει της δεύτερης προπόνησης. Το βράδυ το πρόγραμμα έχει ακόμα μια βόλτα, και έτσι κλείνει η καθημερινή μου ρουτίνα».

Πως περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

«Γενικά θα παίξω αρκετά Playstation με τους φίλους μου από το σχολείο. Διαφορετικά, μου αρέσει να πηγαίνω για ένα καφέ, ή να κάνουμε μεγάλες βόλτες με τον σκύλο μου.  Επειδή είμαι καινούργιος στην πόλη, συνεχίζω να ψάχνω».


Τελευταία νέα

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα χάντμπολ

Την προετοιμασία του για τον πρώτο, εκτός έδρας, ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ (27/04, 18:00), ξεκίνησε το τμήμα Χάντμπολ ανδρών...

Στην ίδια κατηγορία