Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Να πάμε ψηλότερα με τον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Για την δεύτερη του χρονιά στον ΠΑΟΚ και την Α1 Πόλο προετοιμάζεται ο νεαρός περιφερειακός του Δικεφάλου, Γιάννης Μαρινάγης. Ο ταλαντούχος πολίστας μιλά στη FORZA λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας για τις πολύτιμες εμπειρίες από την περασμένη σεζόν, την επερχόμενη αλλά και την ανυπομονησία του για να γνωρίσει τον κόσμο της ομάδας.

Πως ήρθε η πρώτη σου επαφή με το πόλο;

«Όλη μου η οικογένεια ασχολείται με τον υγρό στίβο και ιδιαίτερα το πόλο, ως αθλητές ή προπονητές, νομίζω ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό. Από τα πέντε μου χρόνια μπήκα στην πισίνα για να ασχοληθώ με την κολύμβηση και γρήγορά με βάλανε στη διαδικασία να δοκιμάσω το πόλο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρχε  διαφυγή».

Περίμενες ότι θα ασχοληθείς σε υψηλό επίπεδο;

«Αγαπάω γενικά τον αθλητισμό και δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτό. Από αυτή την άποψη περίμενα ότι ακόμα και με το πόλο να μην ασχολούμουν, θα συνέχιζα σε κάποιο άλλο άθλημα. Βέβαια κόλλησα από μικρός και δεν θέλω να το σταματήσω, θα παίζω όσο μπορώ».

Ο ΠΑΟΚ πως προέκυψε;

«Αγωνιζόμουν στην Α2 με την ομάδα του Βόλου, ανεβήκαμε και ευτυχώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με είδανε, με ζητήσαν και πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή. Μου αρέσει πάρα πολύ το κλίμα στην ομάδα».

Ποιες οι εντυπώσεις σου από την πρώτη σου χρονιά στην ομάδα;

«Όλα μου φάνηκαν πολύ διαφορετικά μιας και ήταν η πρώτη μου επαφή σε τόσο υψηλό επίπεδο. Οι προπονήσεις και τα παιχνίδια ήταν πολύ πιο απαιτητικά από όλα όσα είχα συνηθίσει στο παρελθόν. Είχα πρώτη φορά ξένους συμπαίκτες και το όλο επίπεδο της ομάδας αρχικά με άγχωσε. Ωστόσο μου άρεσε αυτή η εμπειρία πιστεύω ότι ανταπεξήλθα».

Είστε ικανοποιημένοι με τα όσα πετύχατε;

«Ο στόχος στην αρχή της χρονιάς ήταν να μπούμε στα Play Off, κάτι που το πετύχαμε. Μείναμε με μια πικρία που τερματίσαμε στην έκτη θέση, μπορούσαμε να τερματίσουμε ψηλότερα. Θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο του χρόνου».

Ανανέωσες προσφάτως τη συνεργασία σου με τον ΠΑΟΚ. Ποιοι οι στόχοι ενόψει της επόμενης σεζόν;

«Ο προσωπικός μου στόχος για την επόμενη σεζόν είναι βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται και να βοηθήσω τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και την ομάδα προκειμένου να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Πλέον υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Πως το περιμένεις;

«Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει, γιατί δεν το έχω ζήσει ποτέ μου και είναι ένα απωθημένο. Όλοι στην ομάδα μου είπαν τα καλύτερα, οπότε περιμένω να το ζήσω, να το δω τη δύναμη του κόσμου μας».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Η καθημερινή μου ρουτίνα σε αγωνιστική περίοδο είναι αρκετά συγκεκριμένη. Μια πολύ δυνατή προπόνηση το πρωί, μετά ένας καφές με τους συμπαίκτες για να χαλαρώσουμε και το απόγευμα πάλι προπόνηση με γυμναστήριο και κολυμβητήριο. Όλες οι μέρες κυλούν κάπως έτσι».

Πως περνάς την περίοδο των διακοπών;

«Προσπαθώ να χαλαρώσω πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και να περάσω χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους που τους στερήθηκα την περασμένη σεζόν, λόγω και της μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια καθημερινά πηγαίνω στο γυμναστήριο, είτε για κολύμβηση. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην αθληθώ».

Πως σου φάνηκε η πρώτη σου χρονιά στη Θεσσαλονίκη;

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και στην αρχή δεν ένιωθα έτοιμος. Με τον καιρό βρήκα τρόπους και τα θετικά του να μένεις μόνος μου. Στερήθηκα τους δικούς μου αλλά έμαθα μέσα από αυτή τη διαδικασία και πλέον ανυπομονώ ως ένα βαθμό να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σολοποτιάς: «Δείξαμε δύναμη, πάθος και αυτοθυσία»

Την ομάδα του αποθέωσε ο Μανώλης Σολοποτιάς σε δηλώσεις μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Β’ επί της ΑΕΛ Β’...

Στην ίδια κατηγορία