Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Να επιστρέψουμε με το κύπελλο»

Δημοφιλή

Στη μάχη του φάιναλ φορ του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, μπαίνει από αύριο η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

«Στον ημιτελικό παίζουμε απέναντι στο Καματερό και δεν πιστεύω πως θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να προκριθούμε στον τελικό, εκεί όπου λογικά θα αντιμετωπίσουμε τη Νέα Ιωνία» υποστήριξε σε δηλώσεις της στο acpaok.gr η Μαρία Νίκολιτς, που συμπλήρωσε: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, οι νέες παίκτριες εγκλιματίστηκαν πολύ γρήγορα, τα προβλήματα με τον κορονοϊό είναι πλέον πίσω μας, και τώρα πάμε βήμα-βήμα προς την κορυφή. Θέλουμε να κερδίσουμε τον ημιτελικό και έπειτα τον τελικό, ώστε να φέρουμε για τέταρτη σερί χρονιά τον τίτλο στην Θεσσαλονίκη. Τα παιχνίδια θα είναι ενδιαφέροντα, γιατί σε αυτά κερδίζουν οι ομάδες που το θέλουν περισσότερο, και όχι οι «καλύτερες». Αν βγάλουμε στο γήπεδο τις συμβουλές του προπονητή μας, και είμαστε υγιείς, πιστεύω θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη με το κύπελλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άφωνη με ΠΑΟΚ η UEFA (pic)

Λαμβάνοντας υπόψιν το τελευταίο ευρωπαϊκό δείγμα «γραφής» του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, εκεί όπου το γκρουπ...

Στην ίδια κατηγορία