Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Δημοφιλή

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (12/3) στο Παλατάκι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Basket League θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (13/3) και θα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για το νέο προπονητή των «ασπρόμαυρων», Φώτη Τακιανό.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε για την αυριανή (13/3) αναμέτρηση της ομάδας του, τονίζοντας πως είναι ακόμα ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνωρίζοντας ότι και ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει αρκετά πράγματα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όπως και το να παίξουμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να αντιμετωπίσουμε την δύναμη που βγάζει στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός».


Τελευταία νέα

Xειρουργείο για Τσαούση

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς πρόκειται να υποβληθεί ο Μάριος Τσαούσης. Ο νεαρός αριστερός μπακ, που φέτος έπαιξε ως δανεικός από...

Στην ίδια κατηγορία