Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Να δείξω την αξία μου»

Δημοφιλή

Στις πρώτες προπονήσεις της σεζόν παίρνει μέρος ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός Κώστας Κουλιεράκης, που πέρσι αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε σε ιστοσελίδα (sportcaster.gr) είπε, μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ενσωματωθώ στην προετοιμασία αντρικής ομάδας. Είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Θέλω να διεκδικήσω ό,τι μπορώ και να αποδείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου οι άνθρωποι της ομάδας του ΠΑΟΚ».

Για το τι έχει μάθει από τους Πάμπλο Γκαρσία και Ραζβάν Λουτσέσκου: «Σίγουρα για να βρίσκομαι εκεί κάποια εμπιστοσύνη θα υπάρχει. Από πλευράς μου προσπαθώ κάθε μέρα και πιο πολύ αυτή η εμπιστοσύνη να γίνει ακόμα μεγαλύτερη ώστε κάποια στιγμή να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, όχι μόνο να βρίσκομαι στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Εννοείται ότι έχω μάθει πολλά και από τον κ. Πάμπλο Γκαρσία και από τον κ. Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο καθένας είναι ξεχωριστός χαρακτήρας, ξεχωριστός προπονητής. Επίσης έχω μάθει πολλά και από τους ίδιους τους παίκτες, οι οποίοι με έχουν δυναμώσει. Ένα από τα ”αγαθά” που έχει η αντρική ομάδα είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να συναναστρέφεσαι με πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι μεγαλύτεροι από μένα ηλικιακά και σίγουρα με αυτά που μου λένε καθημερινά με έχουν βοηθήσει στο να κάνω αυτό το βήμα και να ”ανέβω” αυτό το σκαλοπάτι».

Για τους στόχους του: «Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω στόχο να παραμείνω στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και να διεκδικήσω ό,τι μπορώ. Από εκεί και πέρα βήμα βήμα θα δώσω τα πάντα για το ποδοσφαιρικό μου μέλλον».

Προηγούμενο άρθροH Bild για Νάρεϊ και ΠΑΟΚ
Επόμενο άρθροΠαρών στην Ολλανδία


Τελευταία νέα

Χατζηθεοδώρου: «Κάναμε την έκπληξη της 20ετίας»

Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στην ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. «Πραγματικά είναι κάτι...

Στην ίδια κατηγορία