Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μύλος με Βαρέλα-Πορτογάλους

Δημοφιλή

Η συμφωνία του Γκουστάβο Βαρέλα με τη Μπενφίκα πίσω από την πλάτη του ΠΑΟΚ δημιούργησε εκνευρισμό στη διοίκηση του Δικεφάλου, αφού οι «ασπρόμαυροι» θεώρησαν πως ο πατέρας του, Φερνάντο δεν ήταν σωστός ηθικά απέναντι στον σύλλογο κινούμενος στις… σκιές για να υπογράψει ο γιος του στον Πορτογαλικό σύλλογο.

Τα ΜΜΕ της Ιβηρικής και πιο συγκεκριμένα η Abola κάνουν αναφορά στις… παγωμένες σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον στόπερ από το Κάπο Βέρντε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η Μπενφίκα επισημοποίησε την απόκτηση του 16χρονου Γκουστάβο Βαρέλα που προέρχεται από την Κ19 του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη αισθάνονται προδομένοι από τη συμπεριφορά του Φερνάντο Βαρέλα, παίκτη της πρώτης ομάδας και πατέρα του Γκουστάβο.

Με το συμβόλαιο του να λήγει και χωρίς πρόταση για ανανέωση αφού δε δέχθηκε μείωση στις απολαβές του ο 34χρονος αμυντικός έχει μπει στον… πάγο από τον Λουτσέσκου καθώς δεν χρησιμοποιείται το τελευταίο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Γκουστάβο, αφού ο νεαρός θεωρείται αρκετά υποσχόμενος παίκτης, όμως η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή και έτσι ο σύλλογος θεωρεί ότι όλα ήταν προμελετημένα και η μεταγραφή στην Μπενφίκα έγινε κρυφά».

Όλα τα παραπάνω έφεραν το δημόσιο ξέσπασμα του στόπερ του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μάλιστα διάλεξε το Ιnstagram για να ξεσπάσει.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω αλλά αυτή τη φορά πιστεύω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα όσα γράφουν τα media της Πορτογαλίας. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφουν. Εστιάζω μόνο στον εαυτό μου και βγήκα εκτός ενδεκάδας πριν ο γιος μου υπογράψει στην Μπενφίκα. Σας παρακαλώ μη λέτε ψέματα».

Προηγούμενο άρθρο«Περήφανος για σένα»
Επόμενο άρθροΘολό το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μεγαλύτερο νούμερο από τα 13 εκ. ευρώ για Κουλιεράκη

Τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στη Γερμανία, σύμφωνα με τα οποία η Άιντραχτ θέλει τον Κουλιεράκη και πως ο ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία