Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

MVP του ντέρμπι ο Λύρατζης! (video)

Δημοφιλή

Την ψήφο εμπιστοσύνης του κόσμου πήρε ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Η εμφάνιση του Έλληνα δεξιού μπακ δεν πέρασε απαρατήρητη με τον κόσμο του Δικεφάλου να τον ψηφίζει ως τον MVP της αναμέτρησης, αφήνοντας δεύτερο τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Λευτέρης Λύρατζης αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 9η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Οι παίκτες του Δικεφάλου με συγκέντρωση, πίστη στο πλάνο κι αστείρευτο πάθος πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κι έφτιαξαν την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκ των κορυφαίων ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων πήρε άριστα κάνοντας μία σπουδαία εμφάνιση σε άμυνα κι επίθεση, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στον Νάρεϊ για το τελικό 1-2.

Πέρα από ντέρμπι στο γήπεδο, είχαμε ντέρμπι και στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης, με τους Λύρατζη και Νάρεϊ να παλεύουν μέχρι το φινάλε και τον Λύρα να επικρατεί εν τέλει για ελάχιστες ψήφους».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία