Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

MVP ο Αουγκούστο!

Δημοφιλή

Oι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανέδειξαν τον Ντούγκλας Αουγκούστο ως πολυτιμότερο ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Ντούγκλας Αουγκούστο αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League 2022-23.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το παιχνίδι του, κυριάρχησε στο γήπεδο, αλλά δεν βρήκε τρόπο να σκοράρει ένα γκολ και να πάρει το τρίποντο κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα, μένοντας στο 0-0.Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ντούγκλας Αουγκούστο .

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Κυριαρχικός στη μεσαία γραμμή, σωστή οργάνωση του παιχνιδιού, άψογη ανασταλτική συμπεριφορά και φυσικά αστείρευτη ένταση και πάθος στο παιχνίδι.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα συγκέντρωσε το 40,86% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντόμινικ Κοτάρσκι που ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε και στην τρίτη τον Γιάννη Κωνσταντέλια που είχε διάθεση και ταλαιπώρησε σε πολλά σημεία την άμυνα των Κρητικών».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία