Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Μπράτσος: «Κουράγιο στους συντοπίτες μου»

Δημοφιλή

Το μυαλό κι η σκέψη του Κώστα Μπράτσου, μετά το ματς της Τούμπας, ήταν περισσότερο στη δοκιμασία, που περνάει η πόλη του Βόλου εξαιτίας του ισχυρού κύματος κακοκαιρίας.

«Προς σεβασμό στην ιδιότητα σας, θα μου επιτρέψετε να κάνω ένα απλό σχόλιο για το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας, αλλά από την στιγμή που δεχτήκαμε δυο γκολ σε λίγα λεπτά, ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς» τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο προπονητής του Βόλου, και συνέχισε: «Αναγκαστήκαμε μετά να πάμε σε μια διαχείριση. Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ευχηθώ στους συντοπίτες μου δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε αυτή την μέρα. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στον Βόλο, θα μείνουμε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ. Οι παίκτες είχαν δυσκολίες, όπως όλοι οι εργαζόμενοι, όπως όλοι οι πολίτες. Όταν όλοι δεν είχαν νερό, δεν είχαμε και εμείς, όταν όλοι δεν είχαν ρεύμα, δεν είχαμε και εμείς. Δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα ότι συμβαίνει εκτός γηπέδου. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είχε ένα σταθερό κορμό και ο τρόπος παιχνιδιού του είναι ίδια με φέτος με πέρσι. Φέτος έχει προσθέσει λύσεις που θα τον βοηθήσουν και στην Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά την δική μας ομάδα, είχαμε κάποιες αφίξεις στην ομάδα στο τέλος των μεταγραφών και θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί πρέπει να προσαρμοστούν αυτοί οι νέοι παίκτες στα όσα ζητάμε».


Τελευταία νέα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε στο Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» ο άτυχος αστυνομικός, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό του...

Στην ίδια κατηγορία