Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μπράντονιτς: «Νομίζω ήρθε η ώρα να ανέβω στην πρώτη ομάδα!»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2 και το απόγευμα του Σαββάτου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1, κόντρα στον νεοφώτιστο Μακεδονικό. Σκόρερ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς. Ο Βόσνιος εξτρέμ μίλησε για τη νέα χρονιά που έρχεται, τη δύσκολη προηγούμενη σεζόν για τον ίδιο αλλά και τον μεγάλο στόχο της πρώτης ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία της προετοιμασίας και το φιλικό με τον Μακεδονικό:

«Η προετοιμασία είναι δύσκολη και ανυπομονούμε πραγματικά για να ξεκινήσει η σεζόν. Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου, αν και ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι να παίζει η ομάδα καλά και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Ελπίζω ότι χρονιά θα ξεκινήσει σύντομα».

Για τη δική του κατάσταση, μετά τη δύσκολη περσινή σεζόν:

«Η προηγούμενη σεζόν για εμένα ήταν δύσκολη. Ήμουν άτυχος και έμεινα έξω για δέκα μήνες λόγω τραυματισμών και έπαιξα μόνο σε δύο παιχνίδια. Ωστόσο τώρα είμαι καλά, είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν και θα δώσω το 100% για την ομάδα».

Για τον στόχο της πρώτης ομάδα:

«Πρώτα και κύρια να είμαι υγιής και ο στόχος μου είναι να βρεθώ στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, είμαι εδώ σχεδόν δύο χρόνια και γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις από την πρώτη και την δεύτερη ομάδα. Επιτέλους είμαι καλά και ανυπομονώ να αρπάξω την ευκαιρία για να παίξω».


Τελευταία νέα

Κρίσιμη μέρα για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει πλέον...

Στην ίδια κατηγορία