Ο Βιτάλι Μπουγιάλσκι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ντιναμό Κιέβου στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο αρχηγός των Ουκρανών στάθηκε στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι φίλοι του Δικεφάλου, ενώ μίλησε και για δυνατά στοιχεία της ομάδας του Λίσι.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη ζέστη και τις καιρικές συνθήκες:
«Ήρθαμε νωρίτερα εδώ για να προσαρμοστούμε. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές σε σχέση με το Λούμπλιν και ελπίζω να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε».
Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Ντιναμό στην Τούμπα:
«Ήρθαμε χθες και είχαμε μια ζεστή υποδοχή από την ουκρανική κοινότητα της πόλης. Όσον αφορά την πίεση, καμιά φορά δημιουργεί προβλήματα και στον γηπεδούχο, γιατί του προσθέτει άγχος. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ό,τι αντιμετωπίσουμε».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Ντιναμό και την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Από όσα είδα από τον πάγκο, ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Έχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της. Θα δούμε ποιο θα είναι το αυριανό αποτέλεσμα. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι στο χέρι μας».




