Μπερμπάτοφ όπως Ζαγοράκης

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες στην πατρίδα του και όπως ανακοίνωσε επίσημα, μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο Facebook, θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βουλγαρίας!

«Η εκστρατεία μου για την προεδρία της Βουλγαρικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ξεκίνησε! Ευχαριστίες σε όλες τις ομάδες που συνάντησα. Πλόβντιβ, Πέρνικ, Μπλαγκόεβγκραντ, Πλέβεν και Λόβετς, τα σέβη μου! Παρουσιάσαμε τις ιδέες μας για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο στις ομάδες από αυτές τις περιοχές.

Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε με τις συναντήσεις με ομάδες από άλλα ποδοσφαιρικά κέντρα της χώρας. Κι έτσι, μέχρι να τις επισκεφτούμε όλες δείχνοντάς τους το σεβασμό που τους αξίζει! Στο τέλος, η επιλογή είναι δική σας, των ομάδων: θέλετε μια αλλαγή για την οποία θα πρέπει να την ψηφίσετε ή είστε χαρούμενοι με τα υπάρχοντα και προτιμάτε να τα διατηρήσετε ως έχουν. Η επανάσταση είναι εδώ» έγραψε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Πείτε μας πώς σας φάνηκε το άρθρο
0Like0Love0Haha0Wow0Sad0Angry

0 Comments

Αφήστε ένα σχόλιο