Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπάσκετ: Φάκελος Ευρώπη

Δημοφιλή

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) και αναφέρθηκε πως στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League θα αγωνιστούν από Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και το Περιστέρι.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, αφού οι κύκλοι της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρουν πως ναι μεν ο ΠΑΟΚ Mateco θέλει να παίξει στην Ευρώπη, αλλά εφόσον η FIBA προσθέσει τον Δικέφαλο απευθείας στους ομίλους του Basketball Champions League το οποίο θέλει τους «ασπρόμαυρους» στην διοργάνωση, γιατί είναι brand name στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και έχει ένα πολύ όμορφο ιδιόκτητο γήπεδο.

Αν η FIBA τοποθετήσει τον ΠΑΟΚ Mateco στα προκριματικά της διοργάνωσης, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι ο Δικέφαλος να μην συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την σεζόν 2022/23.

Θυμίζουμε, πως οι «ασπρόμαυροι» δεν αγωνίστηκαν καν στα Play Off μετά την σεζόν 2007/08, παρ’ όλα αυτά η FIBA τον θέλει και πάλι στην διοργάνωσή της.


Τελευταία νέα

Ο Πόρτερ ζητάει δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ

Δεν θα βιαστούν οι Αμερικανοί ατζέντηδες να λάβουν απόφαση σχετικά με το μέλλον του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ. Αρχικά πρέπει να...

Στην ίδια κατηγορία